Arkadaşlar az önce Getzime PETLAS snowmaster 601 marka 4 adet kışlık lastik aldım. Aracım 14 jant 4 adeti sökme takma balans dahil 320 ye anlaştım.Üretim tarihi 2009/49.hafta İlk izlenim gayet yumuşak ve güzel ama asıl testi karlı havada yapacağız. Mıchelin goodyear alacaktım ancak param Türk insanında kalsın diye PETLAS aldım. Çünkü 3 yılda 323 milyon Euro lık bir yatırım yapmışlar bu işe . Ama yaptığım araştırmalar sonucu son 3-4 yılda baya bir ilerleme sağlamışlar. İnşaallah beni mahcup etmez.
Öncelikle seni tebrik ediyorum yerli malında karar kıldığın için. Sonra yeni lastiklerin hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Benim aracımın hala orjinal lastikleri üzerinde daha 33400 km de. banada ilerde bilgini aktarırsan sevinirim. Hem tecrübenden yararlanmış oluruz hemde ülkemiz firmasına katkımız olur para yurt dışına kaçmaz. Keyifli sürüşler...
Arkadaşlar lastikler hakkında hemen hemen bir haftalık tecrübelerimi aktarayım. Lastikler oldukça sessiz ve konforlu bunda altına imzamı atarım.Çünkü yazlık lastiklerim Michelin energy. Yola gayet sıkı tutunuyor.Arabanın fırlaması daha azaldı. Yağmurlu havalarda gayet başarılı.Derin sulardan geçerken dahi hiçbir sarsıntı yapmıyor.Lastilerin su tahliyesi ise gerektiği gibi görevini yapmakta., Daha karda denemedim açıkçası.Ama ilk izlenimlerin çok çok olumlu.
hocam bizzat bende petlas kullanan biri olarak senı fazlası ıle memnun edeceğine emınım.inş petlas bizim de ulkemızın mıchelını goodyear ı olur tabı bız sahıp çıkarsak...
herkese merhaba daha önceki arabamda da kullandım şimdide kullanıyorum.biraz pahalı gelebilir ancak michelin alpin diyorum ve tek geçiyorum.ben boyle güzel bir lastik görmedim ve kullanmadım daha önce herkese şiddetle tavsiye ediyorum. saygılar
kışı çok sert değildir istanbulun.Ben yozgatta petlas aldım.rakım 1360m kar buz ne ararsan var.Çok km yapmıyorsan petlas yeterde artar bile.
Karizma xenon un yolladığı fotoya bakarsak Brıdgestone dan pek farkı olmadığı anlaşılır gibi geliyor.Gerçekten çok rahat bir lastik+fiyatı diğerlerine göre daha hesaplı.Test etmeden hiç bir şey anlaşılmaz. Sadece burada petlas değil lassa brisa starmaxx gibi Türk markalarını sahip çıkalım. Dediğim gibi almamdaki tek amaç Türk insanın para kazanması. Unutmayalım biz ülke olarak birbirimize sahip çıkarsak büyüyeceğiz. Düzenleyen : ferhan043
michelin çok kaliteli bir lastik, belki en kalitelisi ancak ülkemiz yol koşullarına uygun değil deniyor. Yani asfaltttan hatta sorunsuz, çukursuz kaymak asfalttan inmeyen araçlar için ideal lastik. Tabiki böyle yol bulursanızhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifO nedenle hep conti aldık, hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ve bu araçta da onu tercih edeceğim neredeyse kesin diyebilirim. Testlerde de çok iyi puanlar, birincilikler almışbir marka. Birçok marka fabrika çıkışı bu lastiği takıyor gördüğüm kadarıyla.
arkadaşlar yeni üyeyim. 2004 model bi getzim var. arabalardan pek anlamam lastik deiştirmem gerekiyo. ekonomik olanından tavsiye edermisiniz ? ayrıca alınca 2 lastik mi almak gerekli yoksa hepsinimi deiştirelim ? yaz kış lastiği ne demek ? daha önceleri yoktu bu ..
Ucuz ve kaliteli istiyorsan son zamanlarda dikkat çeken petlası düşünebilirsin.Kış lastiğine gelince istanbul-ankara veya izmir gibi şehirlerde yaşıyorsan gerek yok ama karlı bir bölgede yaşıyorsan kesinlikle şart hem canın için hemde aracın için.
ankarada gibi derken?? ankara, istanbul ve izmiren cok farklı. heralde antalya demek sitedin. Cunku ankarada kış pey güzel oluyor.