Öncelikle tüm sürücü kardeşlerime kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende yaklaşık bir ay önce Ankara Gimat oto pazarına başka bir araç almak için gitmiştim.Getz konusunda hiç bilgim yoktu.2006 Model 1,4 Doch beyaz Getzi görünce içim geçti,km biraz fazla ama(110.000)tertemiz kullanan çok temiz kullanmış.Test yaptırdıktan sonra aracı aldım.Astsubay oğlum baba sen ne yaptın o senin ocağına incir ağacı diker,çok yakan bir araç,ağırlığı çok fazla dedi. Ne yapalım aldık iş yakıt denemesine kaldı.2-3 defa şehiriçi benzinle löçümleme yaptım,280-300 krş.Bu ölçüm beni sevindirdi.Hemen Ankara Başkent Sanayisine gittim,Atiker simit sıralı sistem (990 TL.10 taksit)LPG takdırdım.3-4 seferde şehiriçi ölçümleme yaptım 175-180 krş daha da çok sevindim. Hepsiburada.com dan sustalı alarm,4 cam kaldırma modülü,(park sensürünü de BİM'den 40 TL ye almıştım)Başkent Sanayide Yıldız Elektirk var Çetin Usta oraya gittim 130 TL işcilik vererek takdırdım.Çok güzel oldu. İnşallah nasip olursa bütçe düzelince sis farı taktıracağım,birde üstüne tavan çıtası,Şaşmazda özel Getz için üst bağaj yapan yer varmış. İşte böyle dostlarım Getzimle böyle tanılştım.Kafanızı şişirdimse özür dilerim.Eksik gedikleride siz dostların sayesinde buradan öğreneceğiz.Bu imkanı verenlerden Allah razı olsun.Herkese selamlar,hayırlı sürüşler.
Hayırlı olsun çok yakar ama çokta kaçar ) hayırlı olsun her söyleneni kafaya takmamak lazım sonuçta ölümden başka herşeyin çaresi var sizde lpg taktımışsınız negüzel işte aracınızı güle güle kullanın
Çok sağol.Aynen öyle.Şimdilik yakıtından memnunum.Brodvay vardı fakat sıralı sistem değildi,bundan çok fazla yakıyordu.Daha ne diyelim bu kadar lükse .(Brodvaye göre)
Hepinizden de Allah razı olsun.Allah tüm sürücü kardeşlerimize kazası,belasız sürüşler nasip etsin...