Arkadaşlar merhaba öncelikle, Dün aracımı arkadan gelen seslerden dolayı servise bıraktım ve ön balataların değişmesi gerektiğini söylediler, sadece balata için 95 TL fiyat verdiler, Bende ***Yasaklı***.com dan orjınal denenbalatayı 30 TL'ye aldım bugün elime geçti yalnız kutuda mobisyazıyor içinden çıkan balatanın üzerinde sansıng yazıyor ve hyundai amblemı var. Acaba orjınal mı yoksa değil mi kafam karıştı.Hyundai'nin sitesinde üzerınde HMC yazacak denıyor, Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını beklıyorum.İyi günler... Düzenleyen : Emre041
orjinel deyil diyolar.. 95tl iimiş bende geçen sene 95tl aldım..işçilik 115tl vermişdim.eskisi orjinel deyildi..12.000 km den sonra ötmeye başladı ve 170/160km hız ile firene bastığımda..inanılmaz..ses yapıyordu ..orjinel takıldı..ses giti ve firen gerçekden daha iyi oluyor..su an 33.000km yaptım..servis baktı daha çok var deyişmesine.. aman dikat servis çanlısı değilim de önemli parçaları.servisde yaptıralım..
Akparda satılan parçaların sitedeki resmiyle ele geçenler aynı değil. Ben 20 TL'lik olanı sipariş ettim sangsin hi-q geldi. Demek hepsine aynı şeyi gönderiyorlar. 2 gün önce taktırdım şu an memnunum ama ilerde ne olur bilemem.