Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz dizel 95 bin bakımı

'Getz Forum - Club' forumunda Burak tarafından 26 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    95 bin bakımını Erk Plaza'da yaptırdım. V kayışı, hava, yağ, yakıt, polen filtreleri, motor yağı, fren balatalarına sprey, antifriz, periyodik kontroller, ön takım sıkılaştırma, kapı ayarları diğer uygulamalarla beraber 507 TL ücret ödedim.

Yaklaşık 4 saat sürdü.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Burak başka servismi bulamadında oraya gittin. Kime desem aman sakın gitme oraya diyorlar. Ki zaten bakıma gelende araba sayısı çok az. Ama yinede hayırlı olsun diyeyim. Kapı ayarları, yağlama, temizleme, kontrol gibi şeyler peryodik olarak standart sunulur bakımlarda...

4. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyata pek yorum yapmam aslında ama bu çok iyiymişhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

üzülerek söylüyorum İzmir'de bunu işçilik adı altında faturaya yazan uyanıklar var

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Haklısınız, mühtezel kişilikte insanlar olduğu sürece bu tür şeyler olabilir. Bizler bu gibi şeylerden bahsederek ekmeklerine mani olarak yaptıkları hataları onların gözüne soka soka anlatmalıyızki böyle şeylere meydan olmasın....

9 senelik sıfır aldığımız Opel marka aracımızda bakım işleri, fatura vs yanında birde bir kağıt daha veriyorlar.

Bu kağıtta aracın gözden geçirilen 40 adete yakın yeri var ve her bakımdada yapılıyor. Ki Stepnenin havasına ve durumuna dahi bakıyorlar. Ki bu 9 sene zarfı içinde ben bir defa arabanın lastiklerinde balans sorunu var diye ne gördüm nede babamdan duydum.
    Sonuçta Hyundai, Opel, Honda vs gibi markaların 15 bin, 30 bin, 45 bin km bakımları arasında fiyat farkı yok gibi birşey.

6. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    O servis benim arabama yamuk yapamaz :) Zamanında canlarını yaktığım için herşeyi titizlikle yapıyorlar...

Bu Sayfayı Paylaş