Bende iki hafta önce 2005 model 72 binde bir getz sahibi oldum. accent almaya niyetliyken nasıl oldu bilmiyorum ama bi anda getzin direksiyonunda buldum kendimi
Hayırlı uğurlu olsun bende aralıkta peugeot partner sattım , bagajı iptal modundaydı ses sisteminden . Sistemi kullanabilmem için tekrar geniş bagaj hacimli araçlar bakınıyordum ki birde baktım getz almış olarak buldum kendimi aynı sizin gibi Era küçük gelir bagaj yok diyodum getz aldım bagaja bassların kabinini dahi sokamadım elimde kaldı satıp takas ederek anca kurtuldum o kalabalıktan
Getz çok tatlı bir arabadır. 2008 dizel vardı satarken üzülmüştüm ama çok geçmeden 2009 era aldım onu satarkende çok üzüldüm. Şimdi 2014 blue var ve uzun süre arkadaşlık edecek sanırım bana. Güle güle kullanın. Kazasız sürüşler
valla dışardan küçük görünebilir ama içindeki ferahlığı ne poloda ne corsada ne başka aynı segment arabada bulabildim.ön konsol çok ferah.
Bende geçen günlerde iş yerine alınan Yeni Mitsubişi L200 arazi aracıyla arazi ve şehir içi 180 km yol yaptım, Mesai sonrası Getz'ime binince ufaklığı hissettim, 5 yaşındaki oğlum gibi seni afacan seni diye sevdim.