Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Direksiyon Kutusu ve Şıkırtı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda kalyoncumotor tarafından 26 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba 2005 benzinli getzim var. Bayramda farkında olmadan derin bi çukura sert girdim ve aracın sağ ön taraftan dışarıdan duyulabilecek şekilde gelen bi şıkırtı sesi geldi. Amortisörlerim pek iyi değildi ve amortisörlerin tamamen bozulduğunu düşünerek orjinal 2 adet amortisör ve 2 adet üst kule getirtip taktım. havalar soğuyunca ön tarafından sesler gelmeye başlamıştı fakat amortisörleri değiştirmeme rağmen sesler gitmedi ve hala aracın sağ ön koltuğu boşken cam açıksa bi şıkırtı geliyor. içeride hafif bi lokurtu sesi geliyor bununla beraber. servis olmadığından bi ustaya gösterdim her yere baktı balatalar yapar diye söktü her yere baktı fakat sesin direksiyon kutusundan geldiğini bişey olmayacağını söyledi. Aynı arıza başına gelen varmı?

2. alirıza

alirıza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba hasan kardeş aynı olay benim arkadasın basından geçti.o da aynı problemden bahsetti ön taraftan direksiyondan gelen ses var dedi yetkili servise gittik bir sey yok dediler
    ama arkadaş tekrar her seferinde o sesten sikayetciydi bu sefer de baska yetkili servise gittik .onlarda direksiyonu söküp tamir takımı degisecegini söylemisler fakat düzen tutmamış ve direksiyon kutusu kople degisecekmiş.simdi parça bekliyor bakalım degisince aynı ses gelecekmi.sanırın senin agrızada aynı sorundur

3. kalyoncumotor

Alınan Beğeniler:
    0
    içerde hafif bi lokurtu oluyor camı açınca da dışarıdan çan sesi gibi bi ses geliyor düşük hızlarda oluyor orjinal direksiyon kutusu sordum 340 tl dediler ama servisde değl fakat orjinal parça

4. kalyoncumotor

Alınan Beğeniler:
    0
    SORUNU bulduk en sonunda usta ilk götürdüğümde aracı lifte kaldırmıştı ondan tablalar kasmış ve boşluk yapmamış dün kanalda baktı ve sağ tablanın tekeri tutan yerinin boşluk yaptığını be kırılmak üzere olduğunu söyledi. diğer taraftada boşlk varmış içeri çok şiddetli bi lokurtu sesi geliyordu demekki tablalardanmış. ayrıca tablaları iki ay önce değiştirmiştim fakat orjinal değildi. Allah orjinal olmayan parçaların belasını versin :) benim bi sürü canımı sıktı. şimdi orjinal tabla siparişi verdim. parçayı da internetten aldım arkadaşlar bilginiz olsun bütün orjinal hyundai kia mobis parçaları hemen hemen servisin yarı fiyatı. googleden ***Yasaklı*** diye arattırın sadece hyundai modellerinin parçasını satıyorlar.

Bu Sayfayı Paylaş