Arkadaşlar selamlar . Malum getzlerde direksiyon kumandası yok . Donanım dolu gözükmesi açısından araca kumandalı accent era direksiyonu takılmış fakat zemberek değişmemiş . Bende bugun direksiyonu airbag'i çıkardım göbeği inceledim . İncelemelerimin sonucu sağolsun Mürsel abiyi aradım kendisi fikir verdi . Şimdi kumandadan soket çıkıyor direksiyon içinde boşta ne gibi adımlar izlemeliyim ? Zemberekte boş yer yok zemberek kesin alınıcak heralde . . Birde kumandada 4 5 adet kablo birde extra tek kablo soketi var bunları nasıl yapıcam fikir verirseniz çok sevinirim . Araçda double din mevcut , menüden direksiyon kumandası uyarlama var ama önce kumandayı çalışır hale getirmem lazım
Merhaba, takipteyim yapılabilirse ben de yaptırırım bir şekilde. Boy uzun olunca ses ayarlamak, şarkı değişmek eziyet oluyor, sanki arka koltuktan uzanıyor gibiyim
Emre kitapçığa bak soketteki karşılığında kablo var mı, bildiğim 2 tel üzeirnden kumanda iletişimi sağlanıyor, şayet boş ise boş zamanda cevap gelinceye kadar hazır olsun. Bir de kumanda tuşlarının devre resmini çektin mi alt üst, çekmen mümkün mü?
bende double din teyp taktım araca , bari donanım oldu şu direksiyondaki tuşlarıda ekleyeyim tam olsun istiyorum
Abi dirençle 2 kablo üzerinden akımla komutlar sağlanıyor diye mantık kuruyorum kafamda ama airbag'i söktüm , baktım 4 5 tane kablo var kumandadan çıkan soket boşta direksiyon içinde . Zembereği değişicem ilk sonrasına bakcam . Bi nette gördüm teybin orda 2 tane kablosu olan soket var . aynı o soketten benim araçtada vardı o kabloyu bi takip edicem müsait zamanda resimler bunlar abi