Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz depodakı benzınle kac kılometre

'Getz Forum - Club' forumunda bariscan111 tarafından 19 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. bariscan111

bariscan111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar depodakı benzınle kac kılometre gıdıcegını gosteren yol bılıgsayarında dun aksam ıcnde ceyrek depo olmasına rahmen hıcbırsey gosteremıodu ve uyarı olarak yanıp sonuyordu daha once basına gelen oldumu yada neden kaynaklanır bılgısı olan varmı ıyı gunler

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Depodaki beenzinden kastın ne..? Bir depo benzinlemi demek istedin.Arama sayfasından arama yaptır bulursun

3. bariscan111

bariscan111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok sole anlatayım hanı yol bı sayarında depodakı benzınle ne kadar gıdegı yazıyor atıyorum yarım depoya ortamala 300 km yazıor bende suan ceyrek depo oldugu halde yol bısayarında ortalama gıdıcek rakam yazmıyor yanıp sonuyor bu neden olur bılgısı olan varmı??

4. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O dediğin olay bazen banada oluyor Uzun yoldan gelirken çeyrek depo benzin vardı yol bilgisayarı benzin yüklemem konusunda alarm veriodu bazen hava yapabiliyor.

5. algan75

algan75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    MURAT ALGAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Enson benzin aldığında bezin çeyrek deponun altındaysa ve sizde çok fazla benzin almadıysanız bazen koyduğunuz az benzini göstermeyebiliyor.Normalde bilgisayar uyarı verdiğinde benzin göstergesi en alt çizgide olur. veya hava yapmışta olabilir.
    Düzenleyen : algan75

6. bariscan111

bariscan111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar sagolun bugun benzın aldım sorun duzeldı tskurler

7. Misafir

Misafir Guest

getzin yol bilgisayarı da(------) normal benzin ışığı da erken yanıyor şahsen benzinde kullanırken daha 9-10litre varken ışık yanıyordu yandığı gibi yanaşınca aldığım en fazla 33-34litre

8. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    2 aydır bi getzimiz var (3280kmde). (2010 benzinli start modeli) arabayi alirken daha az yakar umuduyla almistik ama ne yazikki dier arabalarldan daha az yakmıyor. Aslında sehir dısı aracları kıyaslamak doru da deil. cunku sehir dısında devirinde kullanılıpda cok yakan arac var mı?(bu sınıf için diyorum tabi)

sehir icinde ne kadar devirli de kullansanız pencerenizi kapınızı bacanızıda acmasanızda, yakıyor araba.. hele ki cok sıkısık bi trafige girmisseniz 25 dk içinde ceyrek deponun bitmeside cok normal getzlerde. rolantisi cok yuksekte deil aslında ama bostayken bile bi suru benzin iciyor.

işin en kötü tarafıda, aracı alırken cok kullanmayız deik o yuzden mazot almayalım dedik ve benzinli aldık fakat bi kere elinizin altında olunca lazım olmaması gibi bi durum olmuyor. bizde lpg taktıralım dedik aracı aldıgımız servisi aradım araca sonradan lpg takılırsa arac garanti kapsamından cıkıyormus. ben dediim bunlara siz ne takıyorsanız ondan takalım brc, siz takın. yok yine gidio dediler. guyya lpg takınca, onu ruhsata islettigimizde ikinci el durumunda oluomus arac. o yzudenmishttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

sacmalıgı goruyorsunuz deil mi. lpg sobnradan takılınca heralde motoru bozuyor. olur olur bu hyundai den tıksındıgım kadra hiç bi firmadan tiksinmiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

Düzenleyen : qaan88

9. algan75

algan75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    MURAT ALGAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaşım bunların her işi saçma,arbamı uzun ömürlü tutabilmek bor power koymak istedim yağımı aldım. Bana nedesinler dersiniz yağı onlar koyacaklarmış. Garanti kapsamında olabilmesi içinmiş. Ben castrol magnetec aldım. Siz ne koyuyorsunuz dedim. Castrol dediler.Saçmalıktan başka bişey değil. Aracınız el değiştirmiyor ki niye 2. el olsun. Garantide hikaye garantiye kaldı mı işimiz aylarca orada kalmamız gerekir. Ama Getzden memnunum 2009 6500 km de bayramda 1 depo benzinle 600 km yol yaptım.
    Düzenleyen : algan75

Bu Sayfayı Paylaş