arkadaşlar yeni bakımdan çıktım fakat daha öncede bir defa yapmıştı önemsemedim fakt bakımdan sonra daha çok yapıyor. sorun şu yokuş yukarı çıkarken vites düşüyorum 1 e düşüyorum gaza bastığımda motor kısmından trink diye bir ses geliyor.Ayrıca park yerinden çıkarken geri vitese alıyorum geri çıkıyorum vitesi 1 e takıyorum direksiyonu kırıp gitmeye başlayınca trink sesi yine geliyor servise götürdüm abs devreye giriyor diyorlar ama banpek mantıklı gelmedi yani araba seyir halindeyken vites düşüp gaza basınca nasıl devreye giryor yardımcı olursnız sevinirim .arabam 2005 model getz 1.5 crdi teşekkür ederim.
bende de vardı ilk aylarda amortisör izolatörü nden miş adamlar ara ara bulamadılar sorunu bırakın dedilerdi bıraktım gittim almaya ertesi gün yapılmıştı izolatör değişmiş
garantiden mi değişti daha yeni bakıma girdim 490 ytl bayıldım debriyaj balatalarıda değişti bi o kadar daha masraf edemem valla.
valaa absli değil benmki absli arkadaslar cevap yazarsa iyi olur sizin sorunu belki benimkiyle aynı değildir
forumda arama yaptım arka amırtisörden ses geldiğinden falan bahsediyorlar ama ön motor tarafından bahsedilen böyle bir ses rahatsızlığına rastlamadım.beni baya rahatsız etmeye başladı .