Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz crdi öneri

'Getz Forum - Club' forumunda Hasan D. tarafından 29 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Forumu biraz aradım fakat getzciler pek birşey paylaşmamış Allah nasip ederse yaza bir getz projemiz var dizel getz kullananlar her açıdan yardımcı olurlarsa bilhassa yakıt ve kronik sorunlar era gibiyse vazgeçeceğim yardımcı olurlarsa sevinirim:)

2. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nasıl eralarda sorunmu varki.getz kullanıcısı olarak gayet başarılı bir araç ama temizini bulursan.beklenenin üzerinde performansı var bence 100.000 km altında hatta 50.000 km civarıda olursa tadından yenmez.şiddetletavsiye ederim.yakıt kullanmaya bağlı ş.içi-5-6 arası ş.dışı 4-5 gibi yakıyor ben bu şekilde yakıyorum diğerlerini bilmem.bakımlarını zamanında yaptırırsan problem yaşamazsın.

3. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    eraların orasından lokurtu burasından ses geliyor sürekli okuyorum forumu sessiz takip ediyorum yok süspansiyon yok direksiyon inanın iğrendim eradan çok başarılı bir arabaydı ama iyice kalitesini düşürdü bu benim düşüncem eracılar alınmasın getz 1.5 crdi(vgt) abs'li olması şart sunrooflu istiyorum km si 60-70 bini geçmeyecek şekilde 18-19 bin civarında bütçe ayırmayı düşünüyorum fiesta punto lara falan baktım fakat sırf arka camları manuel diye vazgeçtim sanırım en mantıklısı full getz dizel olacak yakıtı ş.içi 6 litreyi geçmiyorsa bence ideal teşekkür ederim yazdığınız için:)

4. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ben getz 2010 la şehir içi 7,5-8 yakıyorumama 6 lt yakanlarda varmış
    Düzenleyen : bilisim

5. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    sehir içi 5.9 idi..dün 90km kulandım.şehir içi 6.1 oldu..özel bişi yapmıyorum sadeçe 3000 dvr den yukarı çıkmıyorum..5 vitesde 3500 dvr çıkıyorum..
    gezt verilen parayı hak ediyor..ben alalı 1 yıl olaçak..memnunum..
    liselim arkadaşım ...yeni kasa almanı isterim ...gerçekden gzl..
    Düzenleyen : peace

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Hasan getz de de bazı arkadasalar da era da ki sıkıntılar vardı. Ama kronik değil. Bizde olmadı.. Crdi motor zaten 10 numara. O yüzden ne performans ne de sıkıntı olmaz. ( tabi bedevi sansı varsa ozaman durum değişir :D )
    Getz i aile arabası olarak almayı dusunuyorsanız asla almayın .) Era alın.. Ailecek seyahet edecekseniz bagaj cok buyuk sıkıntı olur.. Era ile getz in bana göre tek farkı bagaj ve era nın tasarımın daha yeni olması. Onun dısında "bence" hiç bir farkı yok..

7. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yazanlara teşekkür ederim sanırım dikkat edilerek getzin yakıtı 6 litreyi geçmiyor ş.içi bugün danıştığım herkes era almamı söylediler bagaj yüzünden getzi daha önde kullanmış biri olarak hakikatten bagaj çok ufak ama bilmiyorum herkes era diyor eranında süspansiyonları ve sağından solundan gelen sesler beni caydırıyor çok kararsız kaldım:)

8. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    bence getz eradan daha spor duruyor ve kullanımı daha rahat bence

9. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eralar yerli üertim getz direk dışardan geliyor.getzlerin kalitesi eralara göre daha iyi bence .

10. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    getz in yeni kasasıda güzel ve kibar duruyor sadece iç tasarımını sevmiyorum getzin

11. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bagaj fazla sorunyapmayın..geçen sene piknik yapmaya gitmistik..çadır.yastık yorgan masa tüp.vebünü gib..şeyleri münübüs ile götürmüsdük..10 gün kaldık geri dönerken.. albea 5/1 nialdı..benim gezt hepsini sıydırdıkk..koltukları yatırdıyınızda ..maşalah ıı var ..münübüs gibi oluyor..sedan olmuyor..tabiki arka koltuk ları kulanamıyorsun..

12. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ilkbahardan sonbahara kadar bizim aile her hafta pikniğe denize vs gider senede 2 kere memlekete giderler bagaj önemli ama bilmiyorum bakıcaz artık arabanın 0 ı 27 bin tl2006 sına 20 istiyorlar kararsız kaldım:)

13. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    bizim getz 102.000 km'de 1.5 crdi dizel motor var.ya abim bazen yol boş olunca yüreğimi hoplatıyor caddede gece 3 gibi 130 bastığını bilirim altıma ediyordum çok seri çok+yolda bırakmaz asla..

14. bycem

bycem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben getz kullanıcısı olarak 1.5 vgt diesel serilik olsun bu segmente göre 10 numara araba zaten mekanik sağamlığı belgesini tek hyundaı aldı bende audı wardı a3 arzası bitmiyodu bide alman diyolar yemişim almanını hyundaı aldım kafamı dinliyom yağını suyunu kontrol et disel araba torklu araç yüke kuvvete gelir ben genelde araçımı sündüre sündüre kullanıyorum we gayette memnunum hiç bir sorunu yok. tawsiyem hyundaı GETZZ.

15. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Era da 110 bg uçuyor sayılır dizeli.Farkı yok kilo olarak getz le aşşağı yukarı aynı durum da.Bir getz kullanıcısı olarak sunuda göz önünde bulundurmanı isterim Getz üretimi durdu.Era da da yeni kasa çıktı ikisinide düşün öyle karar ver.Bence era ...
    Düzenleyen : bilisim

16. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hakkımızda hayırlısı olsun getz ya da era şahsen şu aralar eradan getzden daha özellikli ve uygun fiyatlı 307 1.6 hdi lar yatıyor kafama kullanan bilen varmı acaba:)

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kullanım olarak daha rahat olması psikolojik olarak öyle gelmiştir. İkisininde kullanımı aynı...

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Alında Görün https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

19. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    2 kişi ile yolculuk yapıyorsanız arka koltukları yatırmakta sıkıntı olmaz. Ama Ailenizle gittiginizde koltukları yatırmak mumkun olmuyor. Ben havalar güzel oldugunda haftasonları arkadas veya ailecek gezeriz.. Ve 4 kişi artı piknik malzemeri zor sıgıyor. Mangal, kilim, su, tüp ve diger ıvır zıvır seyleri soktuktan sonra bir kaç parcada önde gidiyor. Kaldı ki bu sadece piknik, birde ailecek tatile gidildigini dusunun. 2 tane valiz sokamazsınız. bir canta ve bir valiz... Yazın memleketine gidip gelen aileler için extra bagaj gerekirken getz de kıyafetleri koymaya yer olmuyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

20. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    olabilir getz biraz daha kısa olduğu için insan psikolojik olarak daha rahat hissediyoo

Bu Sayfayı Paylaş