selam arkadaşlar gittigidiyorda gezinirken şöyle bir yağ buldum http://urun.gittigidiyor.com/Hyundai-Oilbank-5W40-6-Litre-KARGO-DAHIL_W0QQidZZ33928135 fiyat makul geldi ürün de orjinal sanırım ne dersiniz ?
bence o rakamlara castrol yada mobil yağ alın, sonuçta kalite yağ farklı olur, 6 litre yağı ne yapcaksınız, getz 4 litre yağ almıyormu zaten
öyle ama kalitesi ve memnuniyet şansa kalıyor, gözünüzü karartıp alırsanız sonuçları bizimle paylaşırsınız
haklısınız arabamı seviyorum, castrol 5/40 edge veya magnatec dizel diğer alternatifler uygun mu? ya da sizin öneriniz ne olur?
benzinli eramda mobil 5/30 var, dizel içinde 5/40 olur sanırım, dizel kullanan arkadaşlar daha iyi bilir gerçi
Köksal abi 5w-40 daha iyi olur CRDi için, mümkünse de Castrol olmasında fayda var. Ben Tuna Oto'da 15 bin bakımını yaptırdığımda (benzinli i30'a) Castrol 10w-40 koydular, yanımdaki dizel i20'ye de Castrol 5w-40 koymuşlardı. Galiba servislere göre değişiyor.
Tanıdık usta 15/40 koymuştu, ben de pek anlamam yağ işinden, giresunda tatildeyken dayımın özel servisinde değiştirdim o önermişti 10/40 yağı. 5/40 daha ince ve kaliteli anladığım kadarı ile.
castrol 5w-30 kullanıyorum gayet güzel bir yağ mobili asla ve asla önermem.aradaşımda subaru impreza st var.ona koydular araç 100 km yapmadan yatak sardı mahkemelik oldu bir sürü iş çıktı daha sora mobil o yağ türkiyeden kaldırdı mahkemelik olunca.