Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz çok geç çalışıyor

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda hacimusti tarafından 27 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. hacimusti

hacimusti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hacı Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    2006 model 1.4 Dohc Getz var, benzin+LPG'li sisteme sahip. Araç önceden marşa basar basmaz çalışırken artık marşa basma süresi çok uzadı. Çok güç çalışıyor. Aküde bir sorun yok, bujileri ve buji kablolarını değiştirdim, ancak hiçbir etkisi olmadı. LPG'deyken araç tekleme de yapıyor, ama benzindeyken tekleme yok. Tamircide benzin pompasının sesine baktılar, çalışıyor dediler. Genelde yarım depo benzin bulundururum ama çeyrek deponun altına da hiç inmez benzin. Ayrıca birinde yolda giderken LPG ışığı söndü ve uyarı sesi geldi. Stop edip birkaç kez denedikten sonra LPG sistemi çalıştı. LPG sisteminde bir sorun olduğu, teklemesinden de belli. Ama ben aracı tamamen benzinde de kullansam geç çalışma sorununu çözemedim. Benim için asıl mesele bu. Geç çalışma sorununu çözdükten sonra LPG sorununa baktırmayı düşünüyorum. Sanayideki ustalar bu geç çalışma sorununa bir çözüm üretemedi. Sizler ne dersiniz?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.