Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz check lambasi ve titreme

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda İsa Akdoğan tarafından 2 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. İsa Akdoğan

İsa Akdoğan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    830
    Ad Soyad:
    İsa Akdoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayirli gunler arkadaslar,
    3 gunlugune izmire gitmistim arac acik otoparkta sogukta kaldi.
    geldigimde direk araci calistirdim ve arac haraket etmiyorken dengesiz calisiyor. Motor duracakmis gibi yavaslayip kendi kendine devir yukseltiyordu.
    Dun bunun ustune sol on lastige arac carpti ve 1 gun araci kullanmadim. Bugun ekspertiz gelene kadar araci kullanmak icin aldigimda check isigi yanip sonmeye basladi sonra sabitlendi. Suanda ilk bas bahsettigim devir dusme olayi tekrar olmaya devam ediyor fakat sorun aracin cok fazla titremesi. Haraket etmeden durdugu zaman arac cok titiriyor direksiyon sanki yolcu minibusu direksiyonu gibi titriyor. Hafif gaz verince titreme gidiyor. Bu titremenin yaninda bide normal yolda giderken dusuk devirde kullanmaya calisirsam motor tak tak vurmaya basliyor. Sorun hakkinda yardimlariniza ihtiyacim var ne yapmam lazim.

2. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    araç muhtemelen tekliyor ateşleme sisteminde bi problem olabilir bi ustaya gösterin

3. İsa Akdoğan

İsa Akdoğan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    830
    Ad Soyad:
    İsa Akdoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bi filtresi delinmis su kaciriyomus bujileri filan islatmis o nedenle bu sorun olusmus. Usta suyu temizledi gecici cozum olarak. Filtre siparisi verdik geldiginde takip sorunu cozucez. Oneriniz icin tesekkurler.

Bu Sayfayı Paylaş