merhabalar... kiralık bi getz geldi bize gls hy klm cd-mp3 var yani =) yalnız çalmıyor :S nedenini bir türlü bulamadım? bozuk olacagını düşünmüyorum radyo ztn çalışıyorda 2 çeşit cd taktım bi audio ses cd si bi mp3 cd si iksindede okumak için çok zorluyor readıng xD sonra ERROR dio geri veriyo cd yi ? bunun için ne yapabiliriz? bide hani diolarya tozlanma olayı felan ondan olabilirmi ? çünkü 130.000 km de araba eğer olabilirse nasıl temizleyebiliriz ? çok acil yorumlarnızı bekliyorum. Teşekkürler SAYGILAR...
bozulmuştur .. dogru tesisatcıya bi temzilesin lazerini.. birde orjinal cd dene. ayrıca cd leri sen yazdırıyorsan. en düşük yazma hızıyla yasdır. cd secıo bu meretler.. ben attım teybi gusel bir alpine aldım kurtuldum cd okurdu okumazdı derdinden...
bozuk değpil o şarkıların isminden kaynaklanmakta hatta içinde disk bile kalabiliyor bu olunca akünün kutup başı gevşetilince otomatik çıkıyor cd.bana da çok oldu şarkılarıni simlerinde türkçe karakter olmasından bir de cd yazarken en düşük hızda yazın düzeliyor...
ya bu türkçe karakter işi saçma geldi ama şu orjinal cd deniiim bide bide şey dicem lazer temizleme nasıl bir işlem? kendimiz çözüm bulamazmıyız buna ? bi aralar diolardıya bi jel gibi mi bişey warmış cd şeklinde takıyomuşsun temizliyomuş toz fln...?
öle bişi yok hurafe hepsi pazarlama tekniği. teybi sokuceksın komple. lazeri bulup alkol pamukla temizleip takıcaksın yerine. ama ne kadar temizlesende, ben cok denedım temizlenioo ama bı zaman sonra yine arıza..