Arkadaşlar aracımda orjinal cd çalar var bagaja bi tane pıoner subwofer koydum geçen sene bugunlerde subwooferi fazla açtığımda teyp takılma yapıyor atlıyor ama subwooferi kapatınca herşey normal takılma yok.acaba neden kaynaklanır arkadaşlar başına böle bişi glen var mı blki armızda elektronikçi vardır yardım lütfen ??
Aynı Problem 2 sene kullandığım reno 12 de vardı. Sesi çok acınca takılma yapıyor aksamları farlarla birlikte ses verince akü bitiyordu. Problem sonra belli oldu. Şarj dinamosu yeterince çalışmıyordu zaten söktük tesisatı 300 lira masraf çıkartmıştı yaptırmadık hala kullanıyorlar
benim akü bitmiyo ama.birde teyip kapanmıyor atlaya atlaya çalıyo bass açık bagajın kapağını açınca sorun yok normal çalıyo içeride ki titresimden takılıyo teypçi bişiler saçmaladı ama pek inanmadım.
akünüz yetersizdir..topraklama yanlış yapılmış olabilir..bağlantılar yanlış olabilir..şarj dinamosundan kaynaklanabilir..anfi ayarlarından kaynaklanabilir..afinin sigortasından yada teybin sigortasından kaynaklanabilir..
bu zmana kadar böyle bişey yoktu yeni başladı cd çaların gözünü temizledikten sonra oldu.tamirci cd çaların içinde mekanızmanın yaylanmasını sağlayan körüklerin olduğunu söyledi bunların patlamış olabileceğini söledi ama ben pek inanmadım. Düzenleyen : MURON70
benim stareximin orjinal track teybinde cd yeni bile olsa son zamanlarda örnek 12 müzk varsa 5 müzikten snra eror veriyor sorun ne olabilir ama öbür arabanın yeybine takınca sorunsuz çalıyor sizce sorun nedir Düzenleyen : tamerx27
Cd çalarınız yuksek bas seslerde, araba çukura girdiği gibi teyp atlama yapıyor. Teyp yavaş yavaş değişmek istiyor.
bi çözümü yokmudur bunun teybi param olsa değğşcemde olmayınca malum öğrenciyiz.orj. teyp ses kalitesi çok kötü ne basları iyi veriyo ne tizleri değişsem züper olur ama durum ortada.
Merhaba MURON70, sana özel mesaj gönderemiyorum, telefon numaranı özel mesajla bildirebilirsen arayayım, teyp ile ilgili görüselim, Selamlar,