Slm arkadaşlar. 2010 getz crd. aracıma 4 lücam kaldırma modülünden taktırmak istiyorum. Araştırdım serviste mfk marka ve cyclonemarkaların var. bu konuyla bilgisi olan veya taktıran varsa olumulu yada olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.Araca monteaşamasın nasıl oluyor....
cam kaldırma modülüyle ilgiili bilgiye sahip olan ve taktıran yok galiba...neyse ben taktırdığımda bilgi veririm artık....
Ben taktırdım arkadaşım, kapıları kilitlediğim zaman açık olan camlar varsa otomotik kendiliğinden hemen kapanıyor...gayet güzel taktırmanı öneririm.
http://www.hepsiburada.com/Liste/otomatik-cam-kaldirma-modulu-4-cam-341406/productDetails.aspx?productId=otm341406&categoryId=20024923&SKU=OTM341406
camları kilitleyen içteki çocuk düğmesine basılı olursa camlar sadece şöför camı kapanır diğer 3 cam kapanmaz bilginize. Ayrıca kazara arasında eliniz başınız sıkışırsa kırılana kadar ezer dikkat edin ben 2 sene önce taktırdım cihazdan memnunum
slm arkadaşlar.iyi bayramlar.4'lü cam kaldırma modülünü servisten sordum ve 180tl dediler. pazarlıkla 90-100 tl civarında anlaştım. bayramdan sonra taktıracağım.kapılarıda açtırmışken hoparlörlerini değiştireceğim. alpine sxe yada spg modelinitaktıracağım.taktırdıktan sonra yorumlarımı bilidiririm...iyi geceler...