arkadaşlar arac 2010 getz 5 ay önce sıfır almıştım bugün yıkadım kurularken birşey fark ettim sol arka kapı ic kenarında boyanmamış 50 cm bir bölüm oldugunu farkettim yani tekkat boya atılmış aracın rengi giri fakat o kısım mat kül rengi duruyor servise götürdüm boyarız fakat sırıdır satacagında tek parcada boya var demek zorunda kalısın karar senin göze batmıyor boyatmayada bilirsin dediler kararsız kaldım ya sıfır alınan bir aracta böyle bir hata ve düzeltme yolu bana cok garip geldibenim korkum ilerde bu bölge boya tekkat oldugundan dolayı cürüme paslanma yaparmı.söyle söyleyeyi sıprey boyayla bir yeri boyarsınızda bir nokta kalır son kalan boyaylada o bölgeyi kapatmaya calışırsınız aynen öyle..sizce ne yapmalıyım bir fikri olan varmı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif Düzenleyen : ugurtas80
slm.valla çok ilginç bi durum.sıfır bir araçta boya çıkması.ben sizin yerinizde olsam hakkımı hukiki yollardan arardım.eğer ki hiç bi çare bulamazsınız boyatacağınız yerin resmini çekip saklayın.daha sonrada boyatın.en azından satarken alıcı kişiyede durumu ispatlı bi şekilde izah etmiş olursunuz.