merhabalar...2004 benzinli 1,3 motorgetz aracım 95000 km.oldu..bahara girerken filtre değişimlerini yapayım diyorum(hava,polen,benzin ve atiker filtreleri)...yanlız akparca.com da 50000km değişmesi gereken benzin filtresini gördüm( http://www.akparca.com/Getz-04-06-Benzin-Filtresi,PR-4089.html)..bunu değiştirmek istiyorum lakin bu filtre aracın neresindedir..arka koltuğun altındamıdır mesela? selamlar Düzenleyen : inanpolat
Elantra ve sonata'da olduğu gibi deponun içerisinde. Büyük ve uzun ömürlü bir filtre, aracınızda sorun yoksa 100.000'den önce değişmesine gerek yok.
öncelikle cevap için teşekkürler....aracımda şimdilik sorun yok..triger değişim zamanında değiştiririm..birde sunu merak ediyorum.aracımın tüplü olması bu filtrenin ömrünü uzatır mı?(benzin az kullanıldığı için)...selamlar
serdar bey mrb bır konuda sızden bılgı almak ıstıyordum. benım arac getz benzınlı ve benzın fıltresını degıstırsem mı dıyordum. servısler 20 000 km bır degıstırın dıyorlar. sızın bır yazıızda sıkıntı yoksa 100 000 km den once degıstırmeyın dıyrodunuz. ne yapsam acaba
Getzlerde Benzin Filtre Bakımı 60000 Km dir, Bugün ben arabamı servise götürdüm bu konuyuda konuştum, değiştirmeye gerek yok diyor, 60000 Km olduğunda sadece kontorl yapıp, değiştirilmesi gerektiğinde değiştiririiz dedi, bende değişdirtmedim.
Çok pahalı bir parça değil ben olsam değiştirirdim. Serviste ben değiştirmiştim 18 lira civarı fiyatı vardı.