Abiler bagajdan gelen trim sesleri iyice Canımı sıkmaya başlamıştı akşam çözüm buldum sizlerle paylaşayım dedim. Bagaj kapağı panzotunun vuran kısımlarını tespit edip çift taraflı bant çektim. Bagaj anahtar deliğinden kilide gelen teli para lastiği benzeri bi lastikle çektirdim bi köşeye sabitledim. En son olarakta panzotun vidalandığı plastikleri silikonla doldurdum donduktan sonra yerine sabitledim ve bagajı topladım. Eğer ses devam ererse kilidin tuttuğu Demir'i bantla kalınlaştırın bende ses davam etti batla sardım şu an ses yok Sonuç ses çıkarmayan bi Getz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba; benzer bir işlemde ben yapmıştım ancak ben bir tarafı yapışkanlı bir tarafı sert sünger olan bant kullanmıştım. Vidaların geçtiği beyaz tapalardan birkaçı yoktu onların yerine başka vida kullandım. En son Plakalığı söküp çift taraflı bant ve silikonla direk yapıştırdım trim tırr sesi kesilmişti. geçen seferki muayenede plakalık lambaları yanmıyor diye tekrar sökmüştüm kolay oldu.
Aslında ilk başlarda rahatsız etmiyordu ama son Zaman'larda artmıştı ses böyle bi operasyon şart oldu gerçekten Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Plaka lambalarını Nasıl sökerim Nasıl yaptım çok düşünmüştüm Aracı ilk aldığımda sonra buldum ve benim gibi yapamayan bulamayan olur diye forumda paylaştım maksat millete faydamız dokunsun Ses artık rahatsız etmese gene uğraşmazdım ama çok rahatsız etmeye başlamıştı ama artık yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekrar baktım ama gözüküyor bi sıkıntı yok gibi bende Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vay arkadaş bunca zaman sıkıntı mı giderecek olan bir lastik miydi Gerçekten gelen ses telden kaynaklanıyormuş. Abdülkadir teşekkürler paylaşım için.
Çift taraflı bant bu süngerli olanları var o da olur benim elimde lastik gibi olanları vardı onu kıllandım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi