arkadaşlar herkese iyi forumlar aranıza yeni katıldım 2008 bi getzim var ama bagaj aydınlatması yetersiz bununla ilgili çalışma yapan arkadaş varsa lütfen resim ekleyebilirmi yada nasıl yapılacağına dair bi fikri olan varmı
Bende düşündüm ama sedanlardaki gibi bagaj tavanı sabıt olmadıgı ıcın koyacak yer bulamadım vazgecmıstım yanlarda fılan fazla göz alıyor gibime geliyor.
Benim Araç 2009 Model 1.5 Dizel Getz aracımı geçen ay aldım 2.el 65000 Km.de ilk sahibi bagaj aydınlatmada bir çalışma yapmış. yaklaşık 60 cm civarında şerit led koymuş. orjinal lambayı iptal etmiş oradan gelen enerji kablosunu led'lere vermiş. bagaj kapağı açılınca otomatik yanıyor. kabloların uçlarınıda rca jak takmış erkek dişi geçmeli portatif olmuş. bagajdaki plastik bir aksam varya ismini bilmiyorum ( kapıyı açınca yukarı iplerle kalkan ) unun altına monte etmiş. geceleri çok deli aydınlatıyor bagajı. herhangi bir oto elektrikçi montajını yapabilir. bilgi deneyim varsa sende yapabilirsin.
benim arka bagaj lambasına elektrik gelmedigi için tavandan almıştım zaten arabadan inip kapıları kitleyene kadar tavan lambası yanıyor onun için dert olmamıstı aynen ahmet arkadasımızın dedigi gibi o portatif bagaj kapagının altına yapıştırdım ve uzaktan kumandalı arabanın şarjlı pili ve şarj aletinin uclarını kullanmıitım soketi ufak gözükmüyor