Arkadaşlar bilen bilir 2010 model 1.5 vgt dizel aracım var en son nisan ayında shellden aldım yakıtla şu an tam olarak 475 km yol yaptım fulledim halde çok aşırı yaktı.Aracım 67.000 ve 68.000'de motor yağını değiştirmem gerekiyor.Bir kaç kez şehiir dışı yolculuk yaptım acaba bundan kaynaklana bilirmi neredeyse benzinli arabadan fazla yakıyor.197 tl fulledim 476 km gittim buda km 41 kuruş yaktığını gösteriyor normalde hiç 33 kuruşu geçtiğini görmemiştim.Bir başka sebeb olarak ta evden işyerine aracımla gitmem en fazla 5 dkmı alıyor yani kısa mesafelerde hep kullanıyorum motor ısınmamış oluyor.Bütün bir depoyu neredeyse hep böyle mesafelerde kullandım acil cevaplarınızı bekliyorum hangi sebeblerden olabilir cumartesi arabamı bakıma sokucam motor yağı hava filtresi polen filtresi gibi şeyleri değişecek saygılar ....
Mustafa bey bende matrix var 1.5 vgt motorlu 2009 model 55 lt yakıt ile 900 km gidiyorum bilgili arkadaşlar daha net yorum yapacaklardır ben yazılımdan önce 700 km gidiyordum şimdi 900 km çıktı menzilim agresif kullanmam aracı 25 kr yakıyor şuan ışık yanmadan depoyu doldururum Tepe Taklak Candır
Bende çok yakıyor diyordum ta ki uzun mesafe kullanana kadar benimde iş yerim kısa mesafe 10 dk. Kısa mesafe çok yaktırıyor uzun yolda aslında çok yakmadığını anladım LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer konu başlıkları var . Bununla beraber mazot aldığınız yerle alakalı bir durum olabilir. Filtreler artık kirlenmiş olabilir. Çok yakıyor demeniz için farklı yerlerden mazot almanız gerekir. Bence bakımınızı yaptırın farklı yerden mazot alın ve öyle deneyin. + yol bilgisayarınız varsa değerleri karşılaştırın.
kısa mesafe sürmek üstelik soğuk motorla sürmek haliyle kısa mesafede motor ısınmayacağından dolayı birde dizel motor benzinliye göre geç ısınacağından bu şartlarda zaten fazla yakarsınız birde üstüne bakım zamanı gelmiş hava filtresi yeteri kadar temiz değildir haliyle içeri yeterli hava çekmiyorsa lastik hava basınçları 28 psi altında yada civarında ise fazla yakacaktır, uzun yol yaptığınızda yakıt sarfiyatı km başına ciddi oranda düşeceğinden işe giderken şehir içi sabah marşa basıp yokuşları tırmanmak trafiğe girmek demek uzun yolda yakılan yakıtın iki misli fazlası bile yakabilmek demektir benim benzinli getz aynen öyle yapar çünki fakat birde şu var zaten dizel getz verdiği tork ve güce göre güzelce iyi yakan bir araçtır biraz fazla yakar yani, küçük araç 1.5 motor deyip geçmemek lazım muadillerinden fazla yakar severiz biz onu çabuk hızlanır çünki vgt getz ile çoook rahat şekilde 180 e kadran dayayan var ben benimkiyle ıkına ıkına 160 ı geçtiğimi hiç görmedim adapazarı otobanında. bakımlar bitsin lastik havalarını kontrol edip tekrar deneyin dur kalk ve yoğun trafikten kaçınarak bir test edin sonra tekrar bakmak lazım yağ değiştirirkende yağ çubuğu F seviyesini geçmesin üstüne çıkmasın o da çok yaktırır. Zaten eskiden az yakıp sonradan fazla yakan araçta hissedilen bir olgu olarak çekiş düşer eskisi gibi gitmez sizde basarsınız ve yakar, şu anda çekişte herhangi bir düşme yok ise kullanıcı sebepli bir fazla yakma sözkonusudur fakat hata demiyorum kullanıcı sebepli diyorum yani trafik sıkışıklığında sık sık dur kalk yapmak uzun süre rölanti soğuk motorla yüksek devir çevirmek gibi.
Ortalama 9 litre mazot. Kısa mesafe dizel için 7-8 normal. Enjektör filitre lastik basıncı hepsinden yapabilir MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi