Merhaba arkadaslar. Yeni kullaniciyim araci yeni aldim. Arka taraftan(sag arka kapi yada bagaj tarafi) anlamadigim bir sekilde ses var amartsorlere baktirdim sorun yik dediler fikri olan varmidir acaba? Debriyaj cok dipte kavriyo bu bi sorun mudur? Tesekkur ederim
Aynı sorun bendede var. Ben aracı lifte kaldırttım bana arka teker amortisor burçlarının biri özelliğini kaybetmiş dedi ama değiştirmedim. Bakım zamanı degiştiricem bakalım Doğrumu
Muhetemelen aynı sorun Sorunun kaynağı belli ama çözüm için denemeler yapıyoruz. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/getzin-arkadan-gelen-seslerin-coezuemue.25132/page-2#post-546500
bagajın sağında bulunan siyah kapağın boşta durmasındAN gelen bir ses olabilirmi özellikle araç düşük devirdeyken gelir mi bu ses
Uğultu şeklinde gelen bir ses mi? Eğer öyleyse tekerlek bilyalarından geliyordur ama direk gidip sağ arka tekerlek bilyasını da değiştirmeyin sesin nereden geldiği yanıltabiliyor belki de sol arka yada sağ ön bilyadan geliyordur. Lastiklerin hamurlarının sertleşmesi de uğultu yapıyor. Debriyajın da dipte kavraması iyi bişey Renolara göre falan Hyundaininkiler altta kavrıyor
Tesekkur ederim cvp icin. Ses lokurtu seklinde... darbe takozlarindan kaynakli sanirim usta oyle soyledi ama henuz yaptirmadim musait zaman bulursam yaptircam. Lastik degisimi yaptim ama ses ayni yani ondan defil sanirim. Tesekkur ederim cvplar icin. Eger sorunu cozersem sizlerle paylasacam