Bu konuyla ilgili acilmis bir baslik var ama icinde konuyla ilgili mesaj yok! O yuzden yeni aciyorum. Arka koltuklardan genis olanlar yatmiyor/oynamiyor. Ustteki mandal cok kolay ileri geri hareket ediyor sanki bir yere bagli degil gibi. Onu cekince koltuk bir milim bile oynamiyor. Damaklardan bahsedilmis bir yerde ama hic bir sey anlamadim acikcasi Aslinda amacim koltugu en arka konuma almak. Arka koltuk dik kaldigindan Cocuk koltugu on koltuga degiyor. Tesekkurler... SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, mandalın tuttuğu bir tel var, ya çıkmış yada kopmuştur. Eliniz yatkınsa kılıfı sıyırıp yapabilirsiniz. Yok zor derseniz oto koltuk kılıf yerine bı uğrayın derim.
Bu tel nerdedir? Nereyi aramaliyim yani? Mandalin ordan mi dalayim SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sorun bendede oluştu ama tek taraflı koltuğun sağ ikilisi yattı sol taraf yatmadı tam sebebi ve çözümü nedir bilgilendirirlerse çok seviniriz
@phradrel @Canarslan006 Aşağıdaki resimde yer alan teller mekanizmayı çalıştırıyor diye biliyorum, çok eşya taşıdığımdan bir ara çok sık kullanıyordum koltuk yatırma ve katlama işlemini, bazen takıldığı oluyordu, koltuk kılıfları detaylı temizlik yapılırken usta kontrol etmişti. Kendi resimlerimi bulamadım, bu resim işinize yarayacaktır umarım