Arkadaşlar yaklaşik 1 haftadir arastirma yapiyorum ve elde edilir bi sonuc alamadim. Kisacasi 2009 getz ime angel far taktirmak istiyorum ama bulamiyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Adana da oturuyorum ve sehir disindan yardimci olabilecek arkadaslar olursa da sorun olmaz. Kargoyla falan hallederiz. Msn : uzuntas_tumer@hotmail.com
valla piyasadaki angel farlar için olumlu yorum yapan yok yolu iyi göstermiyormuş, benim vectra için 300 liraya angel takımı satılıyor ama almıyorum
benim sis farı taktırdığım yerde vardı ankarada ama 450tl deyince vazgeçtim, bir de muayenede sıkıntı olabiliyormuş diye duydum.
Muayenede tek sıkıntı merceksiz xenon farlardan çıkıyor. TRde Getz'e uygun mercekli angel far bulmak gerçekten zor diye biliyorum. Kolay gelsin.
Angel eyes farklı, mercek far farklı.. mercek taktırırsanız 300-400 den aşağı tutmaz.. ama angel eyes karartmayla 200 lira falan tutar..
bende yaptırcam artık zaten öyle yapıp saten bı yer yok dıye bılıyorum koray arkadasın şahaserlerini gördüm sadece okadar ama paraya kıyıp yaptırcam artık nekadar tutarsa