Arkadaşlar geçen gün bizim sitedeki oto anahtarı linkine girdiğimde çok hoşuma giden bir anahtarlık karşıma çıktı ve yaptırdım çok da güzel oldu sizce nasıl olmuş.
teşekkür ederim arkadaşlar.eski anahtarı ve çipi gönderdim yeni anahtar kopyaladılar çipi de kasaya takmışlar.kullnmadıkları parçaları geri gönderdiler(eski anahtar ve kasa) fiyatı 70 lira.evet bence de çok süper oldu.
teşekkür ederim kardeş ben ankarada otururuyorum kargoyla hallettik biz internetten ulaştım.1 günde hallettiler sağolsunlar.
bende de getz var 2010 bende ıstıyorum anahtarlıgını degıstırmeyı ama, yok cipibozulu yuvası uymazsa sorun yasanırır gıbı cok sey okudum onun ıcın cesaret edemedım bır turlu. sızınkıde sık duruyor. malzeme ve ıscılık kalıstesı nasıl? ızmırde de bulamadım yapan yer...
çipin bozulması diye bir şey söz konusu diil kardeş ben yaptırdım gayet te memnunum tavsiye ederim.benimkinde bi problem olmadı zaten yapan arkadaşlarla konuşursun gerekli bilgiyi sana verirler.ben ankarada yaptırcaktım ama güvenemedim açıkçası telefonla görüşüp bilgi aldım ve istanbulda yaptırdım.Eski anahtardan çok şık ve kullanışlı bence. http://www.otomobilanahtari.com/ Düzenleyen : alicann
Arkadaşlar merhaba.İki adet anahtarım vardı.Alarm anahtardan ayrı bir parça olarak duruyordu.İstinyedeki anahtarcı uzak olduğu için bağcılar güneşli meydanındaki bir anahtarcıda bir tanesini yaptırdım.Yapım aşamasını anlatayım.Önce kumandayı kopyaladılar.Yeni kumandada anahtar için bir yer var.Mevcut anahtarın siyah plastik kısmını dikkatli bir şekilde keserek içindeki çipi çıkardı.Daha sonra anahtarı yeni yuvası için kesti törpüledi ve yerine taktı.Yeni kumandayı açtı ve çipi anahtara yakın bir yere yerleştirdi ve kapağını kapattı..Bu kadar.Fiyatı 60 lira.İkinci anahtarımı Bağcılar Güneşli semtindeki Pratikerde yaptırdım.Pazarlık ile 50 liraya yaptırdım.Bu anahtarcı da aynı işlemleri yaptı.Buradaki anahtarcı iki gün içinde Bağcılar Güneşli 212 Avm Pratiker şubesine taşınıyor.İsteyen gidip yaptırabilir.Anahtarın çipine bir zarar gelmiyor.Korkmayın. Düzenleyen : avantis
Yusuf bey , paylaşım için teşekkürler İlk olarka tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız seviniriz.