Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Aldım Yardım Edin Lütfen

'Getz Forum - Club' forumunda a7k8nx tarafından 19 Mart 2016 tarihinde açılan konu

  1. a7k8nx

    a7k8nx Kayıtlı Üye

    Yaş:
    47
    Katılım:
    3 Kasım 2013
    Mesaj:
    79
    Alınan Beğeniler:
    37
    Cinsiyet:
    Erkek
    Ad Soyad:
    murat atik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaşlar bir hyundai otomatik hastası olarak 2009 Otomatik 1.4 start la aranıza tekrar katıldım. bu benim 3.hyundai'm fakat ilk getz'im sizlerden araçla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Uzaktan kumandalı anahtarı nasıl yaptıracağım, duble din taktırmak için göğüslüğü nereden bulabilirim, orijinal teybinde MP3/USB yazıyor. cd çaları mp3 çaılyor mu yoksa track'mi, geri görüş kamerası kullanan var mı, tavsiye fikirlerinizi bekliyorum.
     
  2. Çaloğlu

    Çaloğlu Kayıtlı Üye

    Yaş:
    41
    Katılım:
    27 Haziran 2015
    Mesaj:
    1,642
    Alınan Beğeniler:
    2,583
    Cinsiyet:
    Erkek
    Ad Soyad:
    İsmail Ç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhaba. Hayırlı olsun.
    Uzaktan kumandayı alarm takılarak halledebilirsiniz.
    Gögüslükten kastınız çerçeve ise servistsntemin edebilirsiniz. Ancak mevcut çerçeveyi de keserek yapabilirsiniz elinizden geliyorsa. Forumda örneği olacaktı.
    usb çalar mp3 çalıyor. Ancak adaptör kablo gerekli. 10 15tl civarı. Tabi kullandığınız usb 3.0 olsun. Daha çabuk okuması için iyi olur. Usb de başka gereksiz dosya da bulunmasın.
    Geri görüş konusunda bilgim yok. Ancak küçük ve pratik bir araç. En azından benim için elzem bir donanım değil. Park sensörü iyi iş görüyor zaten.
     
    a7k8nx bunu beğendi.
  3. getz_12

    getz_12 Kayıtlı Üye

    Yaş:
    42
    Katılım:
    3 Nisan 2016
    Mesaj:
    19
    Alınan Beğeniler:
    4
    Cinsiyet:
    Erkek
    Ad Soyad:
    Erol
    Yaşadığınız Şehir:
    12-BİNGÖL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Uzaktan kumanda için aracın tesisatına girmeden şöyle bir şey yaptık. 30 TL ye uzaktan kumanda modülü ve 5 TL ye iki kablolu bir adet kapı motoru aldık. Kapı motorunu sol ön kapı içerisinde konumlandırarak aracın kilitleme düğmesine giden çubuğa bağladık. Modülü de sol kapının içine koyduk. Oldukça iyi çalışıyor.
     
    a7k8nx bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş