Aracımın alarmını sessize almayı zar zor başarsamda park ettiğimde kapıları ben kilitmeden merkezi sistem benden önce otomatik kilitlediği zaman alarmda otomatik olarak tekrar devreye giriyor. Alarm sesi duymaktan ve susturmaya çalışmaktan çok sıkıldım. Alarm düdüğünü sökmek için aradım ama bulamadım. Alarm sigortasını bulup çıkartırsam aracın beyinine bir zararı olurmu yada oto elektrikçiye gitmeden önce benim yapabileceğim bir yöntem varmı diye sizlere danışmak istiyorum.
merhaba, sonradan takılan alarm sisteminin sigortasını çekerseniz muhtemelen kumandadan kapı açamazsınız.
sanırım sonradan takılan bir alarm var. bu alarmın devresinin yanında seyyar bir sigorta olur. onu çıkartabilirsiniz. ama o sistem aynı zamanda merkezi kilidi de çalıştırır.
Ben kumandadan da 3 nolu tuştan kilitlersem sessiz oluyor ( wi-fi kablosuz alarm) , yine de arıza falan durumunda sesini kesmek için siren kablosu kestirip fişli yaptırdım , sessiz olsun istersem sirenin fişini motor bölmesinde ayırıyorum , sadece ışıkları yakıyor ses yok. Siz de sirene yakın yerden fişli yaptırın ayırıp takabilirsiniz , sigortayı oynamayın. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi