Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz alacağız

'Getz Forum - Club' forumunda akt145 tarafından 7 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. akt145

akt145 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkdaşlar affınıza sığınarak sizlere bir kaç sorum olacak.Bir arkadaşa 110 luk dizel getz alacagız bu aracın kronik sorunları mevcut mu alırken nerelerine baktırmalıyız özellikle

2. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dizel Getz sahibiyim. Bu araçların motorları 300-400 bin km yol yapabiliyor. Ancak düzgün kullanılmak şartıyla. Motoruna mutlaka baktırın. Garanti kapsamında olan bir aracı almaya gayret gösterin.

Kronik sorun olarak şu ana kadar bir sorun bulamadım. Aracın lastiklerini değiştirirseniz süspansiyondan gelen sesleri kesmiş olursunuz. Aksi takdirde arkadan lokurdu sesleri alabilirsiniz.

Oldukça atik bir motoru var. İstanbul'da yaşıyorsanız birebir. Bir depo ile şehir içi aşırı yoğun trafikte700 km yol yapabiliyorsunuz. (Kullanıma bağlı olarak. Devirli kullanılması gerekiyor.) Şehirdışında daha denemeye fırsatım olmadı ancak 850-900 km yol yapar gibime geliyor. Birçok sitede 500 km'yi geçemiyorum diyenler oluyor. Onlara kulak asmayın. Günün en yoğun trafiğinde kullanıyorum ve 700 km'yi rahat görüyorum.
    Düzenleyen : Burak

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    alacagınız arac sizden onay aldıgında son olarak yetkili servisinden ortalama 60tl ye expertiz raporu çıkartın..

4. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    suspansıyonları serttır tas gıbıdır baska bır tabırle serı atık az yakan sorunsuz bır aractır:))

5. akt145

akt145 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Size şöyle söyleyeyim 2005 modellerinin arka disk firenlerinde ve süspansiyonlarında fabrikasyon olarak sorun olduğunu söyledi bir kaç kişi yeni versiyonlarda bu sorun hala mevcut mu vede dört silindirli dizelde iki çeşit motor var galiba 80 lik motor alsak pişman olur muyuz

6. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    3 silindirli olanlardan almanızı önermem. 2006 ve sonrasını düşünmenizi tavsiye ederim. Hem makyajlı kasa hem de motorları 4 silindirli. 80 veya 110 arasındaki farkı atikliğinden dolayı anlamazsınız. Yani ha 80 ha 110 farketmiyor...

7. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bildiğim kadarıyla 2004 getzlerin bazılarında vardı bir tekerlek poryası sorunu..serviste ücretsiz değiştiriyorlardı..ama yeni modellerde hiçbirşey yok..hatta onu da sorun olarak saymazsanız hiçbir sıkıntı yok...80lik motor alsanız pişman olmazsınız

8. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende 1.4 benzınlısı var en buyuk tavsıyem benzınlıyı bır kac bın ucuza buldum temız falan dıye kendınızı ınandırıp benzınlı almak gıbı yanlıs yapmayın.
    aracın ıc aksamıda plastık oldugu ıcın ses yapıyor
    takıntılı bırıysenız ıyı bır ses tesısatı yaptırın tık cıkmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş