Merhaba arkadaşlar hundai getz airbag ışığı sönmüyor bugun bugun ge panelinden isiklari degistirdim koltugu ileri geri yaptim baya sonra taktim hersey tamam gosterge de airbag sonmuyor bu sefer koltugun altindaki soketi cikardim taktim yine ayni neden olabilir acaba başına gelen varmi
Koltugun altinda söket var ondan olur dediler ondanda değil sanirsam sanirsam durduk yere oldu gosterge isigi isigi degistigim yerde
Koltuğu sert şekilde ileri veya geri yaptığında yanabilir ani temazsızlık olduğu zaman ve ne yaparsan yap uyarı hep yanar cihaza bağlatıp sildirmen lazım arıza yı beyinden o zaman tekrar kontrol eder sorun yoksa yanmaz ama koltuk söketindeki sorun devam ediyorsa yine yanar. getz de böylemi bilmiyorum genelde akü yü söküp yarım saat bekleyincede arıza silinebiliyor.
Direksiyonda airbeg zembereği var kesin ondandır. Elektrikciye gidip 20 liraya arizaya baktir. Yansanayileri 150 lira civarina bulunuyor. Airbag zemberegi. Kornanin hemen altinda
gösterge ışıklarını değiştirmeden önce yanmıyor muydu? gösterge panelinde airbag ampülünü de mi değiştirdiniz? eski lamba sağlam mı?
Herkese teşekkür ederim hallettim arkadaşlar sorun göstergede ki ışıktan dolayı ışık takılı kalmis o yüzden sönmüyor ışığı degistirdim düzeldi herkese yardimlar icin teşekkürler
GEnelde koltuk altındkaı soketlerden yapıyor benımde basıma bır kac kez geldı...hepsınde kendım sondurdum soketlerı çıkardım geri taktım kimi zaman sönmüyordu koltuk ileri geri yapınca oluyordu ..en son elektrikçiye götürdüm sadece kabloları kontrol etti ve koltuk altındaki soket yuvalarına düzgünce oturttuk sonra sağlamlaştırdık bant ile şuan sorun yok ileri geri de yapsak yanmıyor .air ciyede gösterdim airlerde sorun yok hiç açılmamış dedi .çözemezseniz bir elektrikçi bulun işten anlayan kontrol etsin