Selam arkadaslar araba yavas yavas 40 bine geliyor serviste yaptirmayacam sanayiye goturecem orda yapacam hem daha iyi hem daha ucuz ortalama kac liraya mal olur bu bana bilgisi olan varsa?
Rot balans, ön fren balataları dahil 150 TL'ye hallettim ben forumda aratırsanız cevabınızı bulacaksınız.
tşkler allah razı olsun peki benim bujiler gitmiş sanırım çalıştırınca bazen tek tük ilkte çalışmıyor 2 de calısıyor acaba bujler kaç para hava filtresi ve yakıt filtresinin ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Hava filtresi 5-10 TL, bujiler 25-30 TL, yağ filtresi 5-10 TL, polen filtresi 10 TL, ön fren balatası (bittiyse) 25-35 TL, yağ 50-70 TL, işçilik 20-30 TL, rot balansa sokarsan 25-30 TL. Ben bujileri değiştirmedim yaklaşık 150 TLye hallettim.. Ayrıca aracınız ilk marşta almıyorsa büyük ihtimalle anahtarı aceleyle çevirmenizdendir. Anahtarı yarım kontak yapıp bekleyin, immobilizer ışığı yansın, ufak bir vızıltı sesi duyulsun ondan sonra tam çevirin. Araç çalışır. Düzenleyen : koyay
Valla, servislerin fiyatları bile değişirken iller arası sanayi fiyatları arasında da fark olucaktır. Ayrıca, akparca vb hyundai parçaları satan sitelerden motor bakım seti alıp sanayide onları taktırabilirsin.
selam arkadaşlar. hyundaiciler ve özellikle de getzciler hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim. benimde 2008 model 1.4 dohc otomatik getzim var. eşim kullanıyor memnunuz. 52.000 km'de ve malum yaz geldi tatil için uzun yola memlekete gidilecek. servis bakımı yaptırayım dedim pahalı dediler bende sanayide yaptıracağım. olmazsa olmazlarınız var mı yaptırmamız veya kontrol ettirmemiz gereken. şimdiden teşekkürler...
yağı değiştir kesinlikle. motor suyunu cam suyunu baktır. fren balataları bitikse zaten yola çıkma fren ayarları var onları yaptır. hava ve yağ filtlreleri değişirse iyi olur.