Arkadaşler 1.4 benzinli 2009 model getz için 2. yılbakım fiyatı sordum.Servisler 350-450 arası fiyat çekti çok pahalı değil mi sizce. Sizler en son kaça yatırdınız.
30.000 De Fren balatarı değişmeyecek herhalde. Fiyat normal gibi duruyor. İçerisinde Neler var önemli olan o 30.000 Bakımı yaptıranlar neler değişti ? Düzenleyen : micheal
Ben geçen yıl 270 verdim bujiler dahil ama fiyat çok. Değişenler yağ (60 TL), polen filtresi (50 TL), buji(20 TL).
Bujileri sanayide değiştirdim 40 lirahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifİyimidir ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifSadece triger yağ ve filtreleri+ bujileri değiştirselerdi bende yaptıracaktım ama yapmıyorlar
Serviste sadece bujilerin fiyatı 85 liraydı. Ben sanayide 30 lira + 20 lira usta 50 liraya halletmiştim. (Bosch Marka)
Bende pahalı aldım diye üzülüyorum. Akparçada Ngk bujisi 4 tanesi 17 lira + 7 lira kargo 25 lira. SAnayide 40 a aldım ben. Trigeride akparçadan aldım. Keşke bujileride ordan alsaydım. Bosch bujilerde aynı para. 17 lira + kargo
280 tlye anlaştık bakalım en son başka servisle. Cumartesi götüreceğim servise, geçen sene 270 ise normal demekkibu seneaynı bakımın 280 olması
Ben yağı petrol ofisi maxima lpg hepsiburadadan sipariş ettim. Filtre ve fren balatasını da akpardan. Yaklaşık 100 tl parça + 30-40 işçilikle halletmeye çalışacağım 45.000'i. Servis sadece fren balatası için 105 tl dedi. Bir de böyle deneyeyim dedim. Daha parçalar gelmedi. Bakalım ne olacak...
Ben garantiyi devam ettirmek için servise gittim en son 270 tl6 taksite anlaştık ve hallettik bakımı en pahalı parça polen filtresi bu arada
Bursada 250 - 300 arası fiyat veriyorlar... 3000 km kaldı 30bine benzinli getz. 2010 Düzenleyen : kadirkkkk
benimde 500 km kaldı 30bin bakımına 31500 de bakım olacak aslında ama bu sene garanti bitiyor,yaklaşan bakımıda servise yaptırayım diye düşünüyorum bundan sonra birde triger var onuda servise yaptırırım,yağ değişim ve genel bakımları sanayide yaptırmayı düşünüyorum yazdığınız gibi 10 tl lik polen filtresine 50-55 tl yazıyolar
arkadaşım 4 yaşındaki aracın 30 bin bakımı oolmaz 24 ayını doldurmuş veya 30 bin km yol yapmış (hangisi önce dolarsa) araç 30 bin bakıma girer yani sizina araç 30 bin olunca 30 bin yaptırılacak diye bir durum yok, aracınız 4 yaşında sanırım, 4. yıl yani 60 bin bakımı yapılacak bu uygulamanın sebebi araç üzerindeki kayış, filtre, yağ gibi malzemelerin zamanla eskiyerek görevini yerine getirememesidir yoksa 5 senede 15 bin km yapan biride 15 bin bakımına girer değilmi? ilave olarak getz bakım tablosunu ekliyorum, bakım önemlidir, sonra yolda kalıp aracı suçlamak koolaydır benzinli dizel