Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz ( 2006 ) Eps Sorunu - 2017

'Getz Forum - Club' forumunda ErenCBKCN tarafından 13 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

?

Hyundai Assan Bu Konuda Yardımcı Olur mu ?

1. Evet

1 oy
    100.0%
  2. Hayır

0 oy
    0.0%
  3. Kararsızım

0 oy
    0.0%
  1. ErenCBKCN

ErenCBKCN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Eren Çabukcan
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar Merhabalar ;

Bende 2006 Model Getz 1.5 90 Beygir 4 Silindir Dizel CRDİ HY KLM modelinde araç mevcut.

Aracı ilk aldığımda ve almadan önce forumda danışmıştım siz değerli arkadaşlarıma.

Bu aracımda şimdi yeni bir sorun baş gösterdi. Başlıktan anlaşılacağı üzere EPS Sorunu.

Benim sorunum alt takımdan gelen ses gibi ses çıkartan eps direksiyon milinden gelen takır tukur ses sorunu.

Araçta daha önce eps ışığı 1 kez yanmıştı yaklaşık 1 sene önce ve ozaman direksiyon aşırı ağırlaştı.Fakat 1 senedir arıza ışığı yanmıyor direksiyonda çok fazla ağırlıkta yok ( bana göre ).

7 Farklı ustaya gösterdim hepsi direksiyon kutusu dedi. Araştırmalarıma görede 2006 2007 model era getz araçlarda eps ler kronik arıza sebebiyle ücretsiz değişimi yapılıyor diye bilgi öğrendim.

Bu bilgi doğrumudur ? Ve doğruysa bu değişim devam etmektemidir. Cevaplarınızı bekliyorum.

Yarın hyundai servise gidicem gitmeden önce tecrübe eden veya duyan arkadaşlar var ise bilgi almak istedim.

Teşekkürler.

2. kreator717

kreator717 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Mehmet Zeki Ergün
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Bender de aynı ses var ustaya götürdüm direksiyon kutusu tornaya girmesi lazım dedi 800 TL fiyat çıkardı napacam bilmiyorum. Alt takım mı gerçekten o mu bilmiyorum çünkü bende ışık falan yanmıyor

3. ErenCBKCN

ErenCBKCN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Eren Çabukcan
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Aynı şekilde bendede yanmıyor hocam. En son 1 sene önce yandı diye biliyorum oda kontak kapatıp açınca düzelmişti.

4. erdem0689

erdem0689 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Er dem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Bende getzin direksiyonunun sertliginden şikayetciydim forumda omur boyu garanti var diye okudum eps direksiyonlarda. Hyundai genel merkezine email attim aradilar getirin ariza varmi servisimiz kontrol etsin yardimci olalim dedi. Bende boyle birsey okudum garanti varsa ona gore getireyim dedim. Yetkili oyle bir garantinin olmadigini soyledi. Istiyorsaniz bide siz sansinizi deneyin

5. erdem0689

erdem0689 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Er dem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Direksiyon gibi isin icine hem mekanik hem elektronik hem yazilim meselesinin girdigi ariza durumlarini serviste yaptirmak lazim bence. Fiyat elbette pahalidir ama ozelde iyi usta bulmak bir dert yaptim dio bir ay sonra gene ayni olabiliyor. Kurumsal olunca en azindan arkasinda durur ve sende yakasina yapisirsin.

Bu Sayfayı Paylaş