Merhabalar, Başlıkta yazan aracın sahibiyim. Benzinli (tüpsüz) 80 küsür bin km yapmış bir aracım var. Ancak son birkaç bin kmde başlayan tıkırtı sorunum mevcut. Birkaç ustayla görüştüm, subapların arızalı olduğunu, arızanın çok önemli olmadığını söylediler. Ancak tıkırtının yanısıra bir de gaz verdikçe yükselen bir uğultu başladı. Motor aksamında dağılmış olan bir rulmandan mı yoksa motorun içinden mi geliyor bilemiyorum. Seslerin analizi için bir video ekliyorum. Bugün tamirciye götüreceğim fakat kazıklanmamak için yorumlarınızı bekliyorum
Lifter sesi olabilir, yağ kalitesi kötüdür, yağ pompası arızalı olabilir, yağ basıncı düşüktür. Sadece motor soğukken bu sesi duyuyorsanız bence sorun yok demektir. Ama motor sıcakken de duyuyorsanız sübap değişikliği gerekebilir. Bence önce yağ ile ilgili olan ayrıntıları kontrol edin, her şeyden eminseniz sübap konusunu dikkate alırsınız. Ayrıca bir başka yetkili ağıza da danışmanız iyi olur.
Yani şöyle; tıkırtı sesi soğukken çok yüksek, ısındıkça azalıyor ama kesilmiyor. Uğultu ise motor ısındıktan, belli bir yol katettikten sonra başlıyor. Yağ bakımını yeni yaptırmıştım. Hatta kayış bakımları vs hepsi yeni yapıldı. Zaten kayış bakımlarından sonra klima arızalandı. Ustadan şüpheleniyorum
O halde nokta atışı tespit yapacak iyi bir usta bulmanız lazım, siz de Sakarya'daymışsınız. Tavsiye isterseniz özelden bir adres göndereyim.
Ustadan geliyorum. Yağ debisi zayıf, yağını bir değiştirelim bakalım, dedi. Şayet yağ değiştikten sonra ses kesilmezse motoru açmak zorunda kalırız. İleride yatak sarma gibi çok masraflı şeyler çıkarabilir. En çekindiğim şey motorun açılmak zorunda kalması. Açıldıktan sonra motor bunu alışkanlık haline getirirse işimiz var
Gaz verip belirli bir devire getirdikten sonra gazdan ayaginizi cekince ses tekrar 1000rpm e inene kadar kesiliyorsa enjektordendir diyebilirim. Duydugum ses benim lpg li era da lpg enjektorlerinden cikan ses ile ayni ses