Cumleten Selamun Aleykum Arkadaslar 2005 model dizel 3 silindir getzimin 10.000 km bakimina 4.000 km kaldi.Bende periyodik bakim icin fiyat aliyorum cogu yerden birde size danisayim dedim. Servisi aradigimda bana 550 tl gibi bi ucret cikartti fakat daha sonra saniyeden bi yeri aradigimda iscilik ve tum filtreler dahil 230 tl dedi sizce hangisini yaptirmaliyim siz olsaniz hangisini yaptirirdiniz? Tesekkurler.... TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10000 bakımı önemli işçilik gerektirmeyen bakım olduğu için neresi ucuzsa oraya yaptırmanı tavsiye ederim.
Yorumun icin tesekkuler.. Filtreler orjinal olmayacagi icin sorun olurmu peki. TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Filtreleri yetkili servisten yağı dışardan alıp herhangi ir tamircide bakım yaptırabilirsiniz. Ben filtre ve yağı böyle alıp bakımı kendim yaptım. Elinizden geliyorsa böyle de yapabilirsiniz.
Sorun olmaz ama orijinali olursa daha iyi olur özellikle hava filtresinde.Benim internetten alıp kendim taktığım yağ filtresi 5 tl idi Kendin de yağını suyunu değiştirebilirsin.
Mobil 1 3000x 5w 40 5.5litre yağ 100 tl Servisten orjinal yağ hava mazot filtreleri ve orjinal tapa 80tl polen filtresi yan sanayi 20 tl toplamda 200 tl. Yağı dışarda 20 tlye değiştirtim 20 tlye. Geri kalan filtreleri kendim değiştirdim. Yağ ve filtreler en kalitelisi. Sanayide ustaya vereceğiniz para işe yan sanayi filtre ve tam kalite olmayan bir yağ kullanacak muhtemelen. Eliniz yatkınsa yapın kendiniz.