Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz 1 yaş bakımı

'Getz Forum - Club' forumunda hanedan tarafından 25 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. hanedan

hanedan

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2009 model getz otomatik vites arac sahibiyim. 15000 km yapamadım ama 1 yaş bakımı götürücem .bakımda nelere dikkat etmeliyim ?kime sorduysam servis bakımından hyundaı uçar altunizade çok pis fiyatlar ekliyorlar dedi.ve ne yazıkki arabayı da ordan aldım 5 yıl garantisi de ordan yane ..ve arabaya da sacma sapan davranıyolar dediler.gerekirse aracımın başında dururum çünki birkere lastiğim calında lastik taktırmaya gittim.ordan bir eleman başka emanet bir aracla gıcık gıcık arabamı çizdi ve pişkinlikle bişey olmaz yaparız ederiz dediler güya yaptılar boyasının dökülmesine neden oldular canım çok sıkıldı :(( paylaşmak istedim. bu arada soruma cvp bulursam çok sevincem :)))

2. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Öncelikle merhaba aramıza hoş geldiniz.
    Uçar plaza bana göre İstanbul'daki en iyi Servislerden biridir. Benim eski Hyundai araçlarımın tüm bakımları oraya yapılmıştır. Herhangi bir şikayetim olmadı. Ayrıca Hyundai diğer markalara göre zaten servis olarak ucuzdur. Çekinmenize gerek yok, gönül rahatlığı ile Uçar'a aracınızı teslim edebilirsiniz.

3. Misafir

Misafir Guest

Ayrıca UÇAR otomotiv'de bize özel %10 indiriminiz var..Celil bey sizinle ilgilenecektir...

4. Misafir

Misafir Guest

Ayrıca bahsettiğiniz olay nerede oldu...

5. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracı aldınız diye garantisi oradan devam etmiyor. Bunu bilin. İstediğiniz Hyundai Yetkili Servisi'nde işlem yaptırabilirsiniz.

6. Misafir

Misafir Guest

Bahsettiğiniz olayın Uçar otomotiv'de olduğunu yazmışsınız, müsait olduğunuz bir zaman gidip servis müdürü ile görüşelim...

7. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai Uçar da kesinlikle böyle bişey olcağını zannetmem istanbulda 2-3 servis gezdim en ilgi alaka Uçar da.Fiyat bakımından diğer servislerden ucuz olmıyabilir fakat kesinlikle pahalı deil.

8. Misafir

Misafir Guest

bize özel indirimleri var, benim gönderdiğimi söylerseniz Celil bey ve servis müdürü Taner bey ilgileniyor...

9. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bende yakında aracımı servise götürücem 1 senelik bakım için
    ya maslak ya da ekol'e gidicem.

10. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Maslak Hyundai ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr ) tavsiye ederim ama ekol u tavsiye etmem sakın gitmeyin ekole.

11. yenisürücü

yenisürücü Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer hala gitmediyseniz tabi, polen filtresini değiştirmemenizi önerirrim.çok tozlu yollarda kullanmadıysanız 30000 km ye kadar yolu var. cam suyu istemiyorum diyebilirsiniz.gereksiz yere fazla ödüyorsunuz.birde size şunu sormak istiyorum aracınız kaçkm de ve ne kadar yakıyor.

12. hanedan

hanedan

Alınan Beğeniler:
    0
    Mrb hoşgeldin öncelikle ... bakımı yaptırdım 329 tuttu, birde fazladan balatalarım bitmiş onlar deiştirildi. polen filitesinide deiştiriler. aracım şuan 11 650 km de ortalama ayda 750 km yapıyorum 4 depo benzin alıyorum yani 550 tl cıvarı buyurun hesaplayın :))) yani küçük sınıf araç ama otomatik olduğundan yakıyor yane:(( ama bir kere tekirdağ 300 km gidiş dönüş yaptım 120tl ye gittim ... tabi bide otomatik vites kullanımı kişiye göre de deişiyor bence çok agresif davranmıyacaksınız bu araçlara :(( umarım yetertli bilgi verebilmişimdir.. kolay gelsin iyi günler...

13. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim 1.4 2009 getzim var 03.nisanda bakıma girdim çekmeköy coşkunda gayet memnun kaldım bakımına 140 lira aldılar ilgileri de gayet iyiydi tavsiye ederim ayrıca aldığınız yerde bakım yaptıracaksınız diye bir şey yok garanti acentanın garantisi değil hyundainin garantisidir

Bu Sayfayı Paylaş