Herkeze öncelikle selamlar 2007 vgt fuul olan modelinden 1 aracım var ses sisteminden hosnut değilim değiştirmek istiyorum.Getz'lerde önler 13 cm arkalar 16 cm oldugunu dusunuyorum ama ben hepsıne 16 cm lık guzel bır mid takımı bağlamak ıstıyorum subbass ıstemıyorum benı tatmın edicek en güzel mid takımı sızce hangısıdır ne yapmalıyım??
http://m.gittigidiyor.com/urun/5891...AilV8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Ben bundan elantra ma bağladım ses süper. Tavsiye ederim.
Ben 16 cm i hiçbir ek olmadan taktım. Önde arka da 16 cm dikkatli bakın derim Gto - 6080 vardı benim getzde.
ben subbass ıstemıyorum 4 adet mid takımı istiyorum sadece valla bn oturtamadım onler 13 dıye bılıyorum tavsıyenız ıcın saoolun
Start donanımla beraber Getzlerin ön kolonlar 13 cm olmuştur. 2008 yada 2009'dan sonrakilerde diyelim. 2006-2007 modellerde ön/arka 16 cm'dir. 13 cm olması problem değil zaten kolonlar değiştirildiğinde mdf kasnak takılacağı için ön kapılara 17 cm olanlarda dahi sorunsuz olmaktadır. Müzik sistemlerinden çok anlamasamda öncelikli aracınızda kuracağınız tesisatın bileşenleri nedir mesala ? En önemlisi Teyp, mid takılacaksa iyi verim almak için tesisat yenilemek gerekir. Ön/arka kapıda mid olması lazım, önlerde mid arkada coax kolonla o sistem bir işe yaramaz helede orjinal teyple hiç girmeyin derim. İlk etapta şunu belirteyim mid takımı 100 lirayada var 600 lirayada var sizin bütçeniz nedir bu iş için ?
Agam senin aracının ön ve arkaları 16 cm benimkileri yeni değiştim mid takımı olarakta infinity öneriyorum sana ama subwofersız verim alamazsın sana sadece orta sesler gelir mid basslar yani component sistemler bass sesleri vermezler ufakda olsa bi subwoofer koyman gerek ha gelelim şu konuya aracın arka kapılara mid bass gereksiz normal koaksiyel kolon koysan daha iyi olur