Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz 1.5 Grdi Hava Rezanatörü ?

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda Serhat54 tarafından 12 Mart 2017 tarihinde açılan konu

1. Serhat54

Serhat54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serhat Durmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar cümleten iyi pazarlar. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Getz1.5grdi aracımda sol ön lastik tarafında siyah bir bidon gibi bir parça var içi boş, bu parça yerinden çıkmış, aracımda da son 1-2aydır performans düşüklüğü ve yakıt artışı var. İnternetten araştırıdığında galiba bu parça hava rezanötürüymüş çekişi ve yakıtı etkileyen bir parçamıdır bu ? Birde araba yokuş çıkarken yüke bindiğinde arıza lambası yakıyor ve devirlenmiyor bağlantısı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, davlumbazı sökerek vidalarını sıkabilirsiniz. arıza lambasınınyanma nedeni büyük ihtimalle egr dir, yaptırmazsanız hem çok yakar hemde dumanı basar. duman demek zaten sorun demek.

3. Serhat54

Serhat54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serhat Durmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Bugün yerinden çıkan rezanötürü taktık çekişte herhangi değişme olmadı, yakıt düşük seviyedeydi yakıt lambası yanıyordu benziklikte depoyu açtığımızda benzim pompası atıyordu benzinlikçi hava yapmış diye söyledi. Forumda biraz araştırma yaptım depo geri besleme valfi arızasıyla ilgili birşeyler okudum çekiş düşüklüğünün bununla bir alakası varmıdır? Rampada araba toplamıyor kendini yığılıp kalıyor

Bu Sayfayı Paylaş