merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama kapandığı için tekrar açıyorum.Aracımda 1-2 silkeleme sorunu vardı debriyaj sensörü dediler değiştirdim gene var.1-2 ileri geri sallıyor aksı kırıcak diye korkuyorum. usta usta gezdim en son enjektörler temizlenmesi lazım dediler 23 ünde bakıma sokucam aracı. makinaya bağladık debriyaj hatası verdi sensör değişti. ama sorun devam ediyor. sizce başka nereden olabilir ?
Kapatilan konu sizin sorununuz ile ilgili konu oldugundandir. Ayrica hala debriyaj hatasi veriyor ise arac bence sensor degil baska ekipmanlara bakin. Bir araba enjektor yuzunden silkelemeyi bence her viteste yapar. Forum u daha detayli incelerseniz farkli konulardan da faydalanabilirsiniz. Enjektor temizligi belkide fayda etmeyecek gereksiz masraf olacak sizin icin iyi arastirma yapin. tapatalk ile gonderildi.
sensörü değişitrince hata ortadan kalktı. ama hala silkeleme yapıyor elekronikçi sis farı yüznden olabilir beyinle ilgili sorun olabilir dedi pompacı bunun enjektörlere bakmak lazım dedi artık uğraşmaktan sıkıldım 23ünden adam gibi 90 bin bakımı yapıcamğım birde carbon ile enjektörleri temizliyorlarmış onuda yaptıracağım gene olmaz ise bu şekilde kullanmaya devam edicem.
Hocam enjektörle alakası yok olayı söyleyim debriyaj switch ni değiştirdiysen şayet sorun devam ediyorsa kore grubu araçlarda kia,hyundai vitesleri devrine getirmeden değiştirme 2500 devirin altında vites değiştirme ve debriyajdan yavaşta olsa ayağını tamamen çekme kavramanın biraz üzerinde hafiften gaz vermeye başla dizeller biraz geç tepki verir benzinli ile karıştırma.
km'si çoksa egzantirik milinden yapabilir. Araç korumaya geçiyor mu? (3000 devri geçmez, ikaz amaçlı kilometre göstergesi 220'ye vurup geri gelir)