Arakadaşlar merhaba . Değerli fikirlerinizi almak istiyorum. 300.000 TL bütçe ile alabileceğimiz araçların bir araştırmasını yaptım aşağı yukarı başlıkta da belirttiğim üzere bu fiyatlara yaklaşık 250.000 km de olan bu iki araç mantıklı gibi geliyor. Bu araçlarla ilgili sıkıntı yaşayacağımız bir durumm olurmu , daha önce kullanan arkadaşlar varmı ? ( benzinli Getz modelleri fiyat olarak bizi aşıyor. )
Benzinli 1,3 gls kullanıyorum memnunum çevremde 1.5 dizel kullanalar var onlar da memnun düzenli bakımları yapılmış bulursan getz al
Artık hiçbir arabanın dizeli mantıklı gelmiyor bana. Hele uzun dönem binmeye alınıyorsa. Ama illa bu ikisinden biriyse getz iyidir sanırım piyasa olarakta. Benzinli araçlar dizelden pahalı olacak deseler kimse inanmazdı 10 sene evvel.
Benzinli Getz var bende çokta memnunum hocam 130 bin km de 2005 model LPG yok çok seri araç. Model yükseltmeyi planlıyorum düşünürsen almayı görüşelim