Öncelikle merhaba bütün arkadaşlara benim direksiyon ile söyle bir problemim var ne yapmam lazim desteklerinizi bekliyorum aracimda eps direksiyon mevcut aracimda direksiyon cevirdigim zaman bazen kendini toplamiyor , bazen sağa bazen sola gidiyor ayrica sanki direksiyonum cok sert ön takima bakildi bazende cok hizli topluyor araba bir sağ bir sol yapıyor rot balans yapildi direksiyoncuya götürdüm fazla ilgilenmedi hyundai yetkili servise götür direksiyonu kalibre ettir dedi sanayide bir kactane hyundai özel servise sordum cözüm bulan olmadi herkes beni rot balansciya gönderiyor bir tane mekanik ustasi bana amartisör bilyalarinda sorun olabilir dedi ama cözüm olmaya bilir dedi 2 tane bilgisayara bağladik farkli program ariza veya hata gözükmüyor nedeni ne olabilir servise gitsem sorun cözülür mü veya basina böyle bir sey gelipte cözen var mi yardimlarinizi bekliyorm kendinize iyi bakin hayirli aksamlar dilerim
Geçmiş olsun hocam , amortisör bilyeleri bozulmuş kilitlenmiş olabilir , dönüşleri tamamlarken sorun ve geri toplamama bundan kaynaklı olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir çok eps tamircisi var. İşin ehli usta çözer. Doğru ustayı bulmak lazım. Servis maalesef eski modellerin yüzüne bile bakmıyor. Sanki kendi markası böyle bir model araba yapmamış gibi davranıyor
Aracı lifte kaldırıp bakıyorlarsa, araç yükte olmadığı için sorunu görmeyebilirler. İyi bir ustaya götürmekte fayda var. Detaylı bakmaları lazım.
Kullanip bakanda oldu lifte kaldiranda oldu kirkoyla kaldirip bakanda oldu sorun çözülmüyor bu araclardan anlayan istanbul anadolu yakasinda iyi bir usta tavsiye edebilecek var mi elektrikli direksiyon