Arkadaslar aracım 2005 3 silindir 1.5 crd 133 binde son zamanda rolantide tekleme yapıyor bıde duman atmaya basladı bugun tamırcıye gıttım enjektorlere baktır pompacıya gıt dedı hızlanınca sorun olmuyor ama dusuk devırlerde sorun oluyor hatta arada bır kalkıslarda devır dustugu ıcın stop ettırıyorum
Dumanin rengi ne birde araciniz en son ne zaman bakima girdi.duman atma probleminin genel sebebi filtre ve enjektorun temiz olmamasidir.ancak rolantide sikinti hakkinda bir fikrim yok daha tecrubeli abiler bilgi verecektir size.
hocam dumanın rengı mavı cıg yakıt atıyo gıbı kokudan anladıgım kadarıyla ama su var bugun bıraz dolastım arabayla sonra stop ettım tekrar calsıtırdım sorun yok ama arac calısmadan uzun sure durdugunda nı kac denmeden sonra zor zar calsıyo oda cok dusuk vuruntulu sekılde calsıyor
Cidden abi motorunuzu iyi bir servisi gostermelisiniz pribleminiz daha fazla büyümeden cozun sonucta bu dizel araba mavi duman arabanin motoru artik hata veriyor demektir.su olayida bence disarinin sogugundada terleme yapiyor olabilir.ancak aman aksatmayin problemin buyumeden bi gosterin.
Duman olayı ılk calısmada yapıyo bı daha yapmıyo hatta bıraz dolasıp tekrar calıstırdıgında duman falan yok cekıste performansda sııkıntı yok
evet arkdaslar sorun cozuldu ısıtma bujılerım gıtmıs onlar degıstı bırde enjektor temızlıgı yapıldı sımdı araba taş motorun sesı duzeldı tok bı ses oldu rolantıde bıle gurultusuz calısıyor cekısı cok ıyı oldu yakıt duser dedıler onuda gorcez bakalım
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR 2010 MODEL GETZ 1,4 DOCH ARACIM VAR . HİÇ BİR SIKINTISI YOKTU 2 GÜN ÖNCE TEKLEMEYE BAŞLADI 1. VİTES 2. VİTES VE EK SERİ VİTESLERDE POH POH SES ÇIKARARAK TEKLEME YAPIYOR .VE SÜREKLİ OLAN BİR SIKINTI OLMAYA BAŞLADI RAHATSIZ OLDUM USTAMA GİTTİM ARACI MAKİNAYA BAĞLADI . 1. SİLİNDİR TEKLEMESİ DİYE BİR HATA VERDİ DEĞİŞTİRDİK BUJİ Yİ AMA HALA AYNI ŞİMDİ NE YAPMAM GEREKİYOR BANA BİRİLERİ YARDIMCI OLSUN ÇOK CANIM SIKILIYOR . USTA TÜM BUJİLERİ DEĞİŞTİRECEĞİZ BİRDE ÖYLE BAKACAĞIZ DİYOR . EĞER YİNE OLMAZSA SİBOPLAR YANMIŞTIR DİYOR ODA OLMADI CONTA YAKMIŞTIR DİYOR BEN ANLAMADIM NE YAPMAM GEREKİYOR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Forumda buyuk harf kullanmıyoruz. Bırde debrıyaj swıch ıne baktırın. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi