selam arkadaşlar bugün lastik patladı lastiği yapmaya gittim suyunu yağını falan kontrol ettik su eklemesi yaptık adam yağına bakıp yağını kirlettiğini söyledi yağı iyi seviyedeydi 1 hafta öncesinden göstermiştim yağı iyi demişti şimdi yağını kirlettiğini söyledi şuan değiştirmek istemiyorum bu aralar bayağı bi sıkıştım değiştirmesem herhangi bir zararı olur mu bunun herhangi bir parçaya zarar verir mi acaba yardım ederseniz memnun kalırım tşkler....
yağı koyalı kaç km oldu? getzi tam bilmiyorum ama erada 15 binde bir değiştiriyoruz, fazla km yapmazsak yılda bir değişiyor, 15 bin geçince birkaç bin opsiyonu varmış, yani 16-17 bine kadar servis kabul ediyor
hocam tsk yardiminiz icin vallah bende arabayi birinden aldim sormadim hic ama 1 hafta once sormustum iyi demisti suan kirlenmis dedi yani 500 km yol yaparim sonra degistiririm bir zarari var midir bunun merak ettigim bu tskler
piyasada yağlar 3 çeşit olarak biliyorum 3 binde değişenler 7 binde değişenler ve 15 binde değişenler .... yılda 15 bin km yol katedenler bunu alıp kullanabilir ama benim gibi senede 3-4 bin km aşamayanlar için lüks olarak nitelendiriyorum çünki hem garanti için hemde 4 mevsimi yaşamış bir yağ her sene değişmeli ben 12 sene tofaş kullandım 3 binde değişenlerden hersene değiştirdim ve 12 senenin sonunds gram yağ yakma eksiltme olmadan aracımı sattım şimdi eramıda öyle kullanmak istiyorum iyi günler