İy akşamlar arkadaşlar. Baskı balata değişimi yapacağım. Hangi marka tercih etmeliyim. Şanzıman yağı da değişecek. Benim araba için hangisi uygun acaba. Yardımcı olursanız sevinirim
İyi akşamlar. Valeo alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam ticaride era kullanıyoruz yeşil kutu valeo baskı balatayı Ankara trafiğinde yaklaşık 130.000 km civarında değiştiriyoruz. Ne kadar yol yapıyorsunuz bilmiyorum ama hangisini alırsanız alın yeterli olacağını düşünüyorum o yüzden fiyat olarak hangisi daha uyguna bulursanız onu alabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yağ için öneriniz var mı. Kılavuzda 75w85 yazıyor. Piyasada sanırım en çok 75w90 var. Bu ikisi arasında ne fark var acaba
Hocam iki yağ arasındaki farkı bilmiyorum kılavuzda ne yazıyorsa onu kullanıyoruz ama belki diğer yağ daha iyi olabilir o konuda bilgisi olan abilerim kardeşlerim konuyu görünce cevaplarlar. @erenuzel41 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orijinal fabrika montaj seti valeodur, phc valeo bulursanız alın, 75w90 Castrol koyun, ben öyle yaptım hiç bir sorun yaşamadım...