arkadslar aracıma atiker sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum fakat atam bi karar veremedim gerçketen tasarruf sağlıyormu yoksa benziin almaktan bıktım artık.mesala 20 tl gazla uzun yolda ne kadar giderm gazın litresi burda 2.00 tl tecrübeli arkadaslardan yardım istiyorum ??
kesinlikle tasarruf sağlarsınız aksi takdirde biz taktırmazdık. atiker fiyat performans olarak değerlendirirseniz en iyisi diyebiliriz.
serdar abi 7.7 lt den asagısını görmedim uzun yoldabu değeri görmek için ne yapmam lazım lpg de 90 km sabit hız klima kapalı ancak bukadar görüorum.ay sonunda izmire gidicem 6litre yakıcağını bilsem arabayla gidicem ama 8 litreden hesaplıorum otobüs avantajlı oluo Düzenleyen : Çağlar Baykan
Kalibrasyonda sıkıntı var büyük ihtimalle, o kadar yakması normal değil, yol kalibrasyonu yaptır. 90km sabit hızda benzindeki enjeksiyon süresi gaza geçincede tutsun, en azından yakın olsun.
dün serdar hocamın arabası 4,9 gösteriyordu. benim aracada kalibrasyon yaptıktan sonra 7 litrenin altına düştü. uzun yolda kesin daha da düşük gösterir.
4.9 (5,5) göstermesinin nedeni 2.köprüden - yenibosnaya rakım inmem ve 80-85 ile gitmem. Normalde 5.3 - 5.4 (6,0) yaktımı öpüp başımıza koymamız lazım. ***Parentez içindekiler LPG
getzi tam olarak bilmiyorum ama ben elantra ile konyaya giderken hesapladığımda 120 kuruş gibi bir rakam çıkmıştı. buda 6 litreye denk geliyor.
20 tl lik gazla şehir dışı kulllanıma göre 130-150 km yol yapılabilir. benim aracım otom. olduğu için 130 km civarı yol yapıyorum. şehir içindeyse 20 tl gazla ancak 70-80 km arası yapıyor. lpg taktıracaksanız atiker derim..
çok güzel sölemişssin serdar abide o dediğin işlemi burda yapıcak usta nerdee hiç sanmıyorum becerebileceğini