Merhaba arkadaşlar; 2004 model getz'im var. atiker marka da lpg takılı. benim sorunum şöyle; ilk dört viteste herhangi bir sorun yaşamıyorum ama 5. vitese attığımda (hız çok farketmiyor) motor silkeleme yapıyor ve motor check lambası yanıp sönüyor. ilk tamirciye gittiğimde bobindendir dediler değiştirildi ama sorun çözülmedi. sonra katalitik konvertöre bakıldı, temiz sorunsuz dendi. en son bujiler buji kabloları değiştirildi. enjektörler temizlendi bakıldı düzgün herşey. ama sorun bir türlü düzelmedi. bu arada bu sorunu hem gazda hem de benzinde yapıyor. sonuç olarak gazın elektrik tesisatında olabilir deniyor. ne yapmamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler, iyi günler
teşekkürler, aslında uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bir sürü bilgiden yararlandım arıza kodunu bilmiyorum. şuanda öğrenmem de zor yukarıda anlattıklarım motor sıcaklığı normalken yapıyor, daha ısınmadan yapmıyor yardım edebilirseniz sevinirim
Arkadaşlar arabam dünden beri otogazcıdaydı. gazı tamamen ayırıp denemişler. ama sorun devam ediyor, acaba motor beyninde mi bir sorun var ne dersiniz? şimdiden teşekkürler