Merhaba, 7 aydır aracımın harareti normal seviyeye ulaştığında fan açıyor ve yol boyunca kapanmıyor, 2-3 gündür hararet seviyesinde dalgalanma oluyor araç rolantide veya dur kalk trafikte hararet yükseliyor, akan trafikte normal seviyesine geliyor. sebepleri neler olabilir. radyatör suyunda eksilme yok. not:ara ara yağ eksiltme yapıyor son yağ değişimde shell 10w-40 yağ konuldu, eksiltmeden sonra mobil 10w-40 ekleme yaptım yaklaşık 300 gr kadar. bu iki yağın karışımının hararete etkisi olmuş olabilir mi?
2006 model 1.3 benzinli getz var. İçinden çıkan termostat fotoğraftaki kısa olan termostat. Parçacının verecek olduğu diğer fotoğraftaki uzun olan. Israrla içinden kısa olan çıktı dememe rağmen uzun olan bunlara uyumlu diyor. Başka parçacı da yok. Sizce uzun olan uyum sağlar mı
Sorunum hararet değil ki. Bu gönderide çözümle alakalı dönüş yapmamış gönderi sahibi. Uzun taksam sorun olur mu
Gönderi sahibi çözüm yazmamış ya ona istinaden sordum. Birileri öneride bulunmuş fakat gönderi sahibi değiştirdim düzeldi vs. Bişey dememiş Abi siz bilgili birisine benziyorsunuz. Online parça satan bir firmaya şaseden sorgulattım, söylediği parça uzun tip termostat. Uzun tip uyumlu değilse niye satıyorlar. Ben bu işi anlamadım uzun ne için kısa ne için beni aydınlatabilir misiniz acaba ? İnsanın kafasını bulandırıyolar.