Arkadaşlar 89.000 de 2005 1.3 gls bir araca bakıyorum almayı düşünüyorum piyasası nedir? araçta 90.000 bakımı yapılacak triger v.s.değişecek ne kadar tutar yağ değişmiş lastikler %70 akü yeni sol aka çamurluk ve bagaj kapağı değişmiş başka bir sıkıntısı yok park halindeyken çarpmışlar. motor v.s. de bir sıkıntı yok lpg var yorumlarınızı ve tavsiyelerinin bekliyorum.
Öncelikle hoş geldiniz başlık kurallara uygun değil değiştirmenizde fayda var hayırlısı olsun Tepe Taklak Candır
acele yazdım sizlerin değiştireceğinden emindim sağolun konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum tşkrler...
Park halinde olmasi biseyi degistitmez siz yinede almadn bi baktirin.neyi var neyi yok. Ben 2005 tek airbag getzimi 15bucuga vermistim.116bindeydi. Abs olan var olmayan var cift airbag mi? Bunlarda onemli taban fiyat 15 civari Yanma odasından gönderildi.
2005 getz 1.3 103.000 lpgli abs yok tek airbag 3 parca değişen vardı. Ama arabam pırıl pırıldı. gecen sene 15750 TL sattım.
abs yok tek airbag 16.500 istiyor başka bitane buldum yine tek airbag abs yok 18.000 istiyor ama sorun yok araçta değişen v.s. bakımları yapılmıs ama fiyatlar dediğinize göre baya uçuk geldi bana anladığım kadarıyla 15.500 16.000 civarı piyasa öylemi ?
piyasası 16 binden başlar yukarılara doğru gider ancak fiyatın düşük olması benzer bir aracın fiyatının çok yüksek olması sizi korkutmasın fiyatlar değişkenlik gösteriyor temiz bir getzi 1.3 olanı 18-19 bine bulmak mümkün tabi araçları iyi göstermek gerek...
araç gerçekten temizse 18.000 eder diyosunuz yani piyasayı bilmediğim için önceden bi arastırmak istiyorum sonra çevreden pahalı almışsın yok bilmemne duymak istemiyorum ona göre pazarlık yaparım yorumlar için tşkr ederim.
4-5 ay önce piyasa yükselmeden önce eniştem 135 binde sağı solu lokal boya dolu getzi 16500 e sattı 1.3 tek airbag klima lı abs siz 15-16 ya temiz bulabilceğini zannetmiyorum 1.3 lerinde 2004 olanları daha donanımlı elektri ısımıtlaı aynalar vs 2005 lerde yok bizimki 2004 bizimki elektrikli dikiz falan var enişteminkinde yoktu 2005 modeldi onunkisi