merhabalar aracim 1.3 gls aracimin onundeki radyator hasar aldi internette arastirdigimda bir klima radyatoru birde su radyatoru oldugunu gordum bu ikisi ayni şey mi birde degisim ne kadara olur bana fiyat önerisinde bulunabilirmisiniz damla damla su akiyor radyatorden
Önde ki klima radyatörü, arkada ki su radyatörüdür. Su radyatörünün alt ve üst kısmı plâstik. O bölgelerde çatlama olmuş olabilir. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klima radyatoru hasar alirsa su akitma gibi bir durum olur mu birde ariza lambasi yakar mi sağ alt sari isik yanip yanip söndü
Şu isaretli kisimdaki radyator hasar aldi. Klima radyatoru galiba anlattiginiza gore (plakayi karalama sebebim resmi googleden aldim )
Baktiririm ama motor radyatoru zarar gorduyse su azalmasindan dolayi motora zarar vermiyeyim ? Olay olduktan sonra 10 km kullandim araci Hararet göstergesi ortada hic hararet yapmadi
Klimayı çalıştırma. Araç çok fazla su eksiltmiyorsa kullanabilirsin. Aşırı su kaçağı varsa mecburen çekici ya da çekerek götüreceksin
Klima radyatörü hasar alıp, gaz boşaldıysa klima devreye girmez. Araç çalışır halde iken, A/C tuşuna basınca, klima kompresörü çalışmaz. Ezbere tarif zor. Bir ustaya gösterin. Motor suyu seviyesini de kontrol ederek gidin. Kendi aracınızın ön ızgarasından, hasarlı yerin resmini çekebilirseniz, daha net teşhis konulabilir. Bir de, akan sıvının rengi motor suyu ile aynı renk mi? Takip edin. Klima radyatörün tamamı metalden. Bence su radyatörü sıkıntılı olabilir. Ben Era ile 130 km/h ile, köpeğe çarpmıştım. Klima radyatörü hafiften yamuldu ama delinmedi. Bastırarak duzeldi. Su radyatörü değişti. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Radyator degisti ve motora sadece su koyuldu. 3 gündür kullaniyorum conta yanigi belirtisi yok su eksiltme de yapmiyor acaba neden olmali bu cuma tekrar gidecegim antifiriz koyduracagim malum kiş geliyor. Bu arada resim koymayi unutmusum arac eskisinden daha iyi calisiyor diyebilirim