Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz 1.3 bitik benzinle kullandıktan sonra çalışma zorluğu

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda Göksenin Arda tarafından 10 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    herkese merhabalar bugün sabah Anıtkabire gitmek için yola çıkıp arabayı metroya park ettim mesafe 2.5 kilometre falandı ve benzin ışığı yanıyordu tam park ettim rölantide motordan bir cıyaklama sesi geldi dedim gelince bakarım kapattım gittim geri döndüğümde aklıma benzin pompasına zarar vermiş olabilme ihtimalim geldi az benzinle kullandığım için korka korka açtım kontağı pompayı dinleyim diye çok kısık bi ses duydum normalde çok rahat duyulurdu neyse bastım marşa marş mmotoru döndü döndü her zaman tek defada marş alan araba çalışmadı 2. kere bastım zar zor çalıştı neyse yaktım dörtlüleri bi şekilde gittim benzin aldım 4 saat sonra falan tekrar bindim arabaya bu sefer de 3. kerede çalıştı sizce zarar vermişmiyimdir benzin pompasına ya da kendiliğinden geçebilecek bi durummudur marş dışında bir sorun yok arabada şimdiden teşekkürler yorumlar için

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Serdar abi araba çok çok az kullanıldığı için hep çeyrek depo altında oluyor gösterge alt çizgiye gelincede dolduruluyor gene çeyreğe bunun zararlı olduğunu biliyordum ama ne derece zararlı olduğu hakkında bir bilgim yoktu bana ne gibi sorunları olur marş dışında

Bu Sayfayı Paylaş