Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim hayırlı bayramlar 1 ay önce hyundai getz aldım şu zamana kadar yakıt konusuna hiç takılmamıştım dün depoyu fulledim bi ölçeyim dedim dün koye fln gittim geldim bugun aile gezileri falan oldu kaç km olduguna 206 km olmuştu benzinciye gittim65tl aldi hesaba vurdugumda km de 31 kuruşa denk geliyor sizce nasıl azmı çokmu ve bu fiyati dusurebilirmiyim orn benzin filtresi fln Şimdiden cevaplarınız için tesekkurler iyi bayramlar
Benzinin litre alış fiyatına göre 1 litre benzin ile kaç km gittin kaç km hız ile gittin böyle yazarsan fikir edinebiliriz. GT-S6310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.69 idi litresi 1km de 31 kuruş yakmış 13 litre ile 206 km gitmisim hızım sabit degildi genelde 120 170 arasi
1 litre benzin ile 13 km değil 14.85 km gitmişsin 120-170 km aralığındaki hıza göre gayet iyi hiç bir sıkıntı yok.ekstradan hava filtren eskimişse onu yenileyebilirsin..benzin alış fiyatı yüksek olduğu için yapacak tek şey lpg taktırmak yoksa benzine paramı dayanır!... GT-S6310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi